Serios?! Trebuie sa aleg doar unul?! Hai, zau, ii ubesc pe toti Onde direction, talent urmat de talent; little mix, voce miracol; the wanted super mesaje si ritm!
Adica nu ai unul care sa fie mai aproape de sufletelul tau?
Sunt fan The Wanted, imi place mult de " Tom Parker " . Este o formatie foarte buna!
Si eu pe tine! Pe cine placi cel mai mult?
Bună!
Îmi place de Harry Styles.
Te pup!
Nu pot sa cred! In sfarsit cineva care vorbeste de 1D fara sa ii numeasca Gay si pustani! Eu! Sunt directioner, imi place la nebunie Little mix dar recunosc ca nu imi place The Wanted.Din 1D preferatul meu e Niall (dar pe toti ii iubesc, doar ca Niall are ceva aparte) si din Little Mix imi place la nebunie iubita lui Zayn (Perrie).Tie care iti place?
Pai imi place Zayn din prima clipa in care l-am vazut..mdea nu suport persoanele care vorbesc asa despre ei (gay etc.)! The Wanted au melodii bune..in rest cred ca stii ca sunt dusmani cu 1D!
Stiu ca sunt rivalii trupei One Direction, de asta nu imi place...Se zice ca au facut pace, dar nu cred.I-ai vazut la interviul ala live?
Da..in fiecare interviu, performare, sau orice, peste toooooot! Ii iubesc!
One Direction Îmi plac melodiile "Kiss you " şi "Irresistible". Chiar sunt faine
Hey! Si eu sunt fana 1D! Nu stiu care e preferatul meu...Toti cei cinci baieti au cate ceva deosebit care ii face speciali.
Si eu sunt fana! Am 3 preferati, nu ma pot decine : Harry, Zayn si Louis. Totusi, cred ca il plac mai mult pe Harry...
Eu sunt fan 1D si preferatul meu e Hazza si sunt si fan Little Mix si preferata mea e Perrie
Naww da. :3
Eu sunt fană One Direction: Preferaţii mei cred că sunt Niall şi Harry, deşi pe toţi îi ador.
Din Little Mix preferata mea e Perrie.
Directioner4ever13 întreabă: