| alecsandrabubz09 a întrebat:

Cine mai e singur/a de ziua indragostitilor?

20 răspunsuri:
| dydy21 a răspuns:

Yup. All alone. Nu am reusit pana acum sa ramana impreuna cu cineva pana la ziua indragostitilor laughing Asta e. Oricum nu imi place ideea de a-mi cumpara flori si ciocolata doar pentru ca e o zi banala. Pentru mine ziua indragostitilor e in fiecare zi pe care o petrec cu cel drag. tongue

| kmarianak a răspuns:

Si eu laughing

| mafka a răspuns:

EU..ar fi mult mai placut daca in lumea asta ar exista cineva pe care la-l putem iubi cu adevarat! dar cine stie poate de ziua indragostitilor om intilni pe cineva!

| TheAvenger a răspuns:

Eu. Și nu mă deranjează deloc faptul ăsta. Că tot mi-ai amintit de ceva: azi eram în pauză la liceu cu o colegă, la o țigară. Și la un moment dat mă întreabă:,, auzi, tu ai pe cineva de ziua îndrăgostiților? că eu am rămas singură și nu-mi găsesc pe nimeni,,. La care eu i-am răspuns:,, Te plângi că nu ai iubit de ziua îndrăgostiților...serios? Femeie, unii oameni n-au mamă de 8 martie, sau tată de ziua bărbatului, și tu te plângi că n-ai iubit?,,.și apoi a tăcut din gură și n-a mai zis nimic toată pauza. În concluzie, ceea ce vroiam eu să zic e că sunt singură și mi-e bine așa, și ziua îndrăgostiților e o zi ca oricare alta, n-are nimic special.

| Zatharra a răspuns:

Euuuu...Forever Alone! Peace.

| inconscient a răspuns:

Euuuu! Dar nu ma plang pentru ca sunt prea "mica" pentru iubit! big grin Cel pe care il placeam sta cu una dintre cele mai bune prietene ale mele! laughing

| inconscient a răspuns:

WoW! Destul de multi pe aici! laughing

| TashaUhm a răspuns:

Eu eu eu! E o familie mare!laughing)

| a răspuns:

Heii. normall..sa nu ma uitati pe minee laughing.

| Rockerul23 a răspuns:

Si eu X.X

| Chronicles a răspuns:

Moi.

| ツツツ a răspuns:

Eu laughing

| Mademoiselle18 a răspuns:

Sii eu puppy dog eyes daca nu se intampla ceva pana atunci..desi nu cred laughing

| LuHan a răspuns:

Eu..si bine zis Forever Alone =]]. Mie mi-a placut de un baiat dar acum mi-am deschis mintea si mi-am dat seama ca-s mica =]]]]]

| Crisotemi a răspuns:

Eu big grin

| omblodon a răspuns:

Eu

| MadutzaMaduuuM a răspuns:

Eu laughing

| Adda3456 a răspuns:

Si euuu...:d

| zero1111 a răspuns:

Mata tongue mwahaha

| cosmin19932007 a răspuns:

Si euhappy poti sta linistita, nu esti singurahee hee