Yup. All alone. Nu am reusit pana acum sa ramana impreuna cu cineva pana la ziua indragostitilor Asta e. Oricum nu imi place ideea de a-mi cumpara flori si ciocolata doar pentru ca e o zi banala. Pentru mine ziua indragostitilor e in fiecare zi pe care o petrec cu cel drag.
EU..ar fi mult mai placut daca in lumea asta ar exista cineva pe care la-l putem iubi cu adevarat! dar cine stie poate de ziua indragostitilor om intilni pe cineva!
Eu. Și nu mă deranjează deloc faptul ăsta. Că tot mi-ai amintit de ceva: azi eram în pauză la liceu cu o colegă, la o țigară. Și la un moment dat mă întreabă:,, auzi, tu ai pe cineva de ziua îndrăgostiților? că eu am rămas singură și nu-mi găsesc pe nimeni,,. La care eu i-am răspuns:,, Te plângi că nu ai iubit de ziua îndrăgostiților...serios? Femeie, unii oameni n-au mamă de 8 martie, sau tată de ziua bărbatului, și tu te plângi că n-ai iubit?,,.și apoi a tăcut din gură și n-a mai zis nimic toată pauza. În concluzie, ceea ce vroiam eu să zic e că sunt singură și mi-e bine așa, și ziua îndrăgostiților e o zi ca oricare alta, n-are nimic special.
Euuuu! Dar nu ma plang pentru ca sunt prea "mica" pentru iubit! Cel pe care il placeam sta cu una dintre cele mai bune prietene ale mele!
Eu..si bine zis Forever Alone =]]. Mie mi-a placut de un baiat dar acum mi-am deschis mintea si mi-am dat seama ca-s mica =]]]]]
ale0409 întreabă: