| moniii a întrebat:

Cine`mi da si mie niste statusuri faine :X dar nu site`uri si de pe neth le cam stiu pe toate sau daca dati... da`ti unele deosebite ( site )... >funditaaa:

Răspuns Câştigător
| GogosikaInfuriata a răspuns:

Eu nu fur inimi, le primesc cadou!

Iubi cand intri, da-ti doua palme si iesi big grin

S`au cunoscut, de indata s`au placut, apoi s`au combinat relatzia a evoluat treptat, zambesc cand se vad, plang cand se cearta si indiferent de fapta, ei se`mpaca si se iarta :X

Ce te uiti d`onsoara asa? Ai ceva cu mine, sau e teama de sine ca sunt mai buna decat tine?hee hee

Look into my eyes! If you see the fire in them you`re the one, if you dont, you`re the lost!

3 răspunsuri:
| NeverTooLateee a răspuns:

Iubita mea ca ochii ca cafeaua
ca buzele ca carameaua
ca cand te vad ma'apuca dorul
cas ca calin nemuritorul

kiss for kiss
Love for Love
Kiss for you
I love you

Stau pe scaun si citesc
Si la tine ma gandesc,
Si gandinduma la tine
S-a rupt scaunul ca mine laughing

Ti-as trimite o lacrimioara
incarcata ca parfum
dar e drumul prea departe
si se scutura pe drum big grinbig grin

| deiu04tza a răspuns:

Nu poti atinge o stea fara sa zbori.
Daca vrei fidelitate ia'ti un bichon maltez, in principiu de la un baiat vrei altceva.
Ating cote maxime in mod periculos.Totul in jur e mult prea dubios. Spui ca am tinte prea mari. Ce gresesc? Ti'am spus si mai repet ca tot ce`mi doresc o sa reusesc!

El : Presupun ca nu esti acasa, te-am sunat sa-ti spun ca traiesc, am pierdut zborul pentru ca am vrut sa te mai vad o data. Sper ca nu esti ingrijorata. Te iubesc!
Tu o doresti si ea sigur simte, e brutal de frumoasa, te lasa fara cuvinte. Te tine de mana si in ochi te priveste. Sunteti genul de cuplu care se potriveste.
Mi'am stropit peretii cu cerneala pana cand au sangerat curcubeul si am fost capabila sa plonjez in nuantele lor. Am scris poezii in colturi, precum secrete si mi-am pus o pana sub perna pentru a'mi aminti sa plutesc in vise!
Imi place parfumul tau, imi place cum te imbraci, imi place cand razi, cand plangi, cand taci!
Si totusi imi rezerv dreptul de a ma comporta ca o scorpie.