| fetitzadulke26 a întrebat:

Cine poarta lentile de contact, spuneti-mi si mie plss.sunt incomode? care sunt cele mai recomandate? mersi:*

2 răspunsuri:
| UiteeeeVezi a răspuns:

Eu port lentile de contact de 6 luni. Sincer iti spun cum am patit eu la inceput iti lacrimeaza ochiu 1-2 zile pana se obisnuieste dar dupa aceea pur si simplu zici ca nu ai lentile pentru ca nu le simti deloc! cateodata chiar ma duc la oglinda sa verific daca le am pentru ca nu le simt deloc. Sincer lentilele de contact sunt o alegere foarte buna dupa parerea mea! Daca doresti informatii mai detaliate ma poti contacta.

| louise a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu le folosesti, anul acesta se poarta ochelarii si sunt unele persoane care sunt relatinv "urate" fara. Lentilele de contact sunt incomode adica na depinde de la om la om dar, eu vroiam sa-mi achizitionez tot lentile, am 14 ani si port ochelari de nici un an, dar am mai purtat 4 ani cand eram mai mica, sunt mioapa si am -2.0 la unul si -2.5 la altul, daca ii purtam incontinuare inca 2-3 ani acum numai avea, cu ochelari se indreapta f f greu miopia si cu lentile si mai rau, te poti opera in franta sau anglia parca... dar cine are curaj? Cat despre lentile sunt foarte pretentioase, daca ai mana murdara sau uda cand ti el pui se pot infecta, poti face puroi, trebuiesc spalate cu o solutie speciala, nu sunt bune si cu atat mai putin la copiii sub 18 ani ptc suntem in crestere si ele sunt artificiale si nesanatoase! funda?