| hitman_5613 a întrebat:

Cine poate ghici cum o cheama pe fata pe care o plac ii dau funda+vot va dau un indiciu numele ei incepe cu "A" mult noroc, aveti nevoie.

13 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Alinalaughing

| heartslow a răspuns:

Alina,Adelina,Ana,Andreea,Adriana,Antipatica(laughing ),si acum cateva nume de fete pentru gay laughing rolling on the floor :Andrei,Adrian, Adam, Alexandru. Sper ca ti-am fost de folos big grin fundita sper big grin

| Aℓex a răspuns:

Heii`! Uite astea:
1. Ana
2. Anca
3. Andra
4. Anda
5. Andreea
6. Andrada
7. Abelia
8. Anastasia
9. Ada
10. Alexandra
11. Adina
12. Adela
13. Aida
14. Alina
15. Anita
Sper ca e unul dintre aste!winking Funda?happy

| Aℓex a răspuns:

Scuze am uitat mai este si Alexawinking Funda?happy

| DeeaBlondiii a răspuns:

Andreea,Andrada,Analisa,Adina,Adelina,Anca,Angelina,Alexandra,Alina,Aurora? una dintre astealaughing)?

| Dianne_9377 a răspuns:

Adnana,Andreea,Adela,Adina,Andrada,Alexandra,Abelia,Abiela,Ada,Adalia,Adamina,Adana,Adelina,Adima,Adriana,Adria,Agata,Agaia,Agnes,Agneta,Aimee,Alice,Alina,Amalia,Ambra,Amelia,Ana,Anabela,Anamaria,Anastasia,Andra,Andromeda,Anemona,Aneta,Angela,Anita,Antonela,Antigona,Afrodita,Apolia,Areta,Ariana,Ariadna,Arina,Augustina,Aura,Aurora. Am dat multe sper ca unul dintre ele sa fie cel bun, daca nu asta e!

| Dbianca a răspuns:

Alina
Anca
Andreea
Ana

| Ghyslain a răspuns:

Alicia, Alexandra, Ana, Andreea, Adelina, Adelinda, Agata/Agatha, Adriana, Aiko.

| fdff a răspuns:

Andreea Banica.

| fdff a răspuns:

Doamna Ananas. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adela, Adina, Alina,Alexandra,Anastasia,Amelia,Aurora, Andra, Andrada...Antonia,Andreea...big grin

| hitman_5613 explică:

Va mai dau un indiciu dar nu cred ca o sa va fie de folos numele ei se termina cu "s" tot greu o sa va fierolling on the floor nu o sa ghiciti in veci.

| defineGirlygirl a răspuns:

Andra, Anca, Alina, Antonia, Adina, Adriana, Adela, Alesia, Alma, Ana-Maria, Anastasia, Anda, Aneta, Angela, Arabela, Aurora