| unavailiable93 a întrebat:

Cine poate sa imi spuna ce se intampla in filmul "orphan"(2009)? mie imi e prea frica sa il vizionez, si as vrea pe cineva sa imi povesteasca ce e mai important. Am vazut trailler-ul si filmul pare destul de inspaimantator.

4 răspunsuri:
| Suzy a răspuns:

Buna:)

Uite citeste de aici poate iti e ceva de folos pentru intrebarea cae ai pus-o: http://www.filmetari.com/filme/thriller/orphan-2009.html

| unavailiable93 explică:

Suzy, nu ai inteles ce am cerut, am cerut sa imi povesteasca cineva filmul, cu introducere, cuprins si incheiere. Cineva care a vazut filmul. Ce scrie acolo pe link-ul pe care mi l-ai dat e doar o panorama a catorva parti din film, facuta de un "critic" amator de filme, care vrea sa dea impresia de geniu al filmelor.

| hândel a răspuns:

E o "pustoaica" de 33 ani bolnava psihic, care in urma unei boli rare ce o face sa para de 9 ani este adoptata de o familie americana. De aici incep vesnicele si previzibilele evenimente schizofrenice, unde numai in filme pot fi oameni atat de prosti sa le traiasca. Si evident, politia vine la final dupa ce actiunea s-a petrecut si personajul negativ a fost infrant. Jalnic! Presupun ca merita vazut o data. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este vorba despre o familie ( mama, tata, fratele si sora care este surdo-muta). Parintii acestei familii nu mai pot face nici un copil chiar daca isi doresc asta foarte mult. Ei au hotarat se mearga la un centru de adoptie pentru a adopta un copil. Ei au gasit o fata linistita si foarte talentata (33 ani) dau avea o boala carte o facea sa arate ca un copil inocent de 9 ani. In fiecare casa in care mergea(fiind adoptata ) distrugea tot... dupa multe incercari copchila a fost omorata rolling eyesoh go on. :d... merita vazut filmul. nu e inspaimantator (prea tare oh go on)