| LuckyDuck a întrebat:

Cine poate sa-mi spuna cele mai multe lucruri despre One direction,puteti trimite si link, va rog puppy dog eyes
Funda >big grin

Răspuns Câştigător
| AmaliaAmy123 a răspuns:

Http://www.wattpad.com/41190593-one-direction-facts
Asta este cartea mea de pe Wattpadcu facts despre One Direction. Nu stiu daca este exact ceea ce cauti, dar sper sa-ti fie de folos.

2 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Ro.wikipedia.org/wiki/One_Direction‎

| XxAllyxX a răspuns:

Deci One Direction - O trupa formata de 5 baieti [Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan si Liam Payne] Trupa s-a format in anul 2010 deci de 4 ani happy La X Factor happy Au fost peste tot in lume in afara de Romania. In Romania sunt extrem de multe fane dar sunt si haitari care spun ca sunt gay ceva complet neadevarat :* Acum iti voi spune ceva in parte despre fiecare :
- Harry Styles: Are ochi verzi par saten si cret si se spune ca e cel mai pervers din trupa smug A avut o relatie nu de mult cu Tylor Swift care le copia toate ideeile trupei :] Este foarte atragator si daca ai observat el incepe aproximativ toate piesele
-Zayn Malik : Este dragut are parul negru si app el a inceput moda, el si-a facut primul asa parul happy Atata tot ca. fumeaza.
Ti-as spune m-ai multe dar nu mai am timp..contacteazama pe alexandra_ ariel... [nu baga in seama l-am facut la 9 ani laughing ] :*