Http://www.wattpad.com/41190593-one-direction-facts
Asta este cartea mea de pe Wattpadcu facts despre One Direction. Nu stiu daca este exact ceea ce cauti, dar sper sa-ti fie de folos.
Deci One Direction - O trupa formata de 5 baieti [Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan si Liam Payne] Trupa s-a format in anul 2010 deci de 4 ani La X Factor Au fost peste tot in lume in afara de Romania. In Romania sunt extrem de multe fane dar sunt si haitari care spun ca sunt gay ceva complet neadevarat :* Acum iti voi spune ceva in parte despre fiecare :
- Harry Styles: Are ochi verzi par saten si cret si se spune ca e cel mai pervers din trupa A avut o relatie nu de mult cu Tylor Swift care le copia toate ideeile trupei :] Este foarte atragator si daca ai observat el incepe aproximativ toate piesele
-Zayn Malik : Este dragut are parul negru si app el a inceput moda, el si-a facut primul asa parul Atata tot ca. fumeaza.
Ti-as spune m-ai multe dar nu mai am timp..contacteazama pe alexandra_ ariel... [nu baga in seama l-am facut la 9 ani ] :*
patrizia696 întreabă: