"Am vazut cateva dintre postarile tale pe youtube.Ai niste chestii foarte impresionante acolo!
Chiar cred ca filmuletul tau poate fi urmatorul hit pe youtube, dar am observat ca nu are foarte multe vizualizari.
Ma da pe spate faptul ca unele videoclipuri pline de prostii ajung foarte populare in timp ce videoclipuri ca ale tale se pierd in multime.
Filmele tale sunt mult mai bune decat multe filme de pe alte canale, si iti multumesc pentru asta!
(in urmatorul paragraf repeta aproximativ acelasi lucru)
Nu iti voi lua mult din timp, vroiam doar sa stii ca un prieten de al meu a avut aceeasi problema cu vizualizarile scazute, pana a dat peste becomeviral.com
Ei iti trimit foarte multe vizualizari la filmele tale car te ajuta sa ajungi mai sus in topul Youtube, acolo de unde vizualizarile tale pot sa se inmulteasca cu adevarat."
Si asta ceea ce-ti spune acolo, dar cel mai proabil e o scamatorie, sau trebuie sa platesti ca sa iti dea vizualizari.
Sper ca te-am ajutat!
Ce metoda de a face reclama la site'ul respectiv au gasit
Da m-ai ajutat foarte mult.
Mi-am dat seama si ce cauta, e doar o reclama
Cica poate ajunge noul hit pe youtube))
E doar un video cu 4 faze amuzante pe muzica, ce hit sa ajunga
Ma enerveaza mesajele de tipul asta, sunt peste tot!
Ei na, vor sa fie cat mai convingatori, ca doar acelasi text il trimit pe la cateva mii de persone
Bună!
Foloseşte Google Chrome cu traducere.
Nu facem teme pe site!
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Te pup!
Dar nu-mi fac temele, nu prea le-am facut nici cand eram la scoala
Era un mesaj primit si nu putea sa-l traduca google translator si cum nu prea le am cu engleza m-am gandit ca ma poate ajuta cineva de aici.