Salut!
De obicei creez statusuri insa majoritatea sunt triste. "O furtuna neagra trece peste ea, se gandeste si mediteaza, insa nu poate.plansul nu o lasa.de ce are ea o viata asa dureroasa?" "Tristetea are multe sensuri : acel zambet sters si intors, acea durere si suferinta,acel dor,acele lacrimi pure si sincere, acele ganduri negre,acea lipsa de zambet,de fericire. "Te-am inteles,am fost prieteni,insa tu te radeai pe la spate de mine,tu nu ma ascultai,tu nu ma intelegeai, tu nu ma ajuta-i, tu nu tineai la mine si ma lasa-i balta tot timpul." "Trandafirul negru o caracteriza, era ofilita, gandea negru si era singuratica.cand cineva se apropia de ea.isi scotea tepii.laa fel ca trandafirii."."Stau si plang.imi pierd increderea in mine. vreau sa-mi revin si cineva din nou ma jigneste.Cum mai pot avea incredere daca voi nu ma lasa-ti sa am?". Atat m-a lasat creatia sa scriu. Sper ca iti place.
Plecat la un rasarit de Soare
Privesc si.mi amintesc
Doar ce ma doare (aveam si eu depresii inainte. asta din cauza femeilor ) ( imi place blogu tau daca e al tau.)
Buna...uite cateva statusuri:1.Anormaliatea mea este normala.Sunt unul di anormalele cazuri.2.Stau si ma gandesc, cu ce gresesc, de nu te am.3.Brrr...mi-e frig, vii sa ma incalzesti?(status pentru iarna).
Iubirea te face inger legat de pamint dar cel ce izbuteste sa zboare in cer isi sacrifica viata pentru persoana iubita
papushikroz întreabă: