Stiu pentru opusele se atrag'' de obicei oamenii cauta o persoana care sa aiba calitatile pe care nu le vede in el si asta merge mereu ca sa intelegi e ca si yin si yang, yin-ul are calitatile pe care nu le are yang-ul si invers ele se completeaza una pe alt formind in reunire ceva bun si pozitiv dar cine se aseamana se aduna - eu cred ca e ceva imposibil cum + cu + nu sunt compatibile asa si 2 persoana care seamana nu sunt compatibile nu zic ca nu se inteleg dar in o relatie nu prea cred caci va fi ceva plictisitor si despartirea va fi garantata dar cred si sunt singura in o prietenie adevarata si stabila intre 2 oameni care au carecaterul asemanator
Pai sa zicem ca doi oameni total opusi se atrag.da,se atrag,pentru ca dvein interesanti unul pentru celalalt,dar atractia nu va dura,pentru ca e nevoie de compatibilitate in conceptii,gusturi,nu zic sa fie la fel pentru ca e imposibil,dar sa fie pe aceeasi lungime de unda.
deci cine se aseamana se aduna, pentru ca rezista, si opusele se atrag pentru ca atractia poate sa dispara.
"cine se aseamana se aduna", pentru ca o persoana se intelege mai bine cu alta persoana at cand vede ca are cat mai multe lucruri in comun cu ea.
alexutza222 întreabă:
JohnFKen întreabă:
anonim_4396 întreabă:
TheWhiteTiger întreabă:
Twister09 întreabă: