| superman_5598 a întrebat:

Cine se crede capabil/a sa-mi dea idei la jocul "adevar sau provocare"? By the way, nu vreau raspunsuri de genul "paai zi sa zica ce crede despre tine", sau"paai sa faca 5 minute pe gaina nebuna" sau "paai sa sarute pe nu stiu care" ca totusi...am terminat demult clasa a 5-a happy. Nu va limitati la obscenitati, acte de violenta, chestii scarboase, cuvinte vulgare laughing...Mmmkay? Cel mai funny, cool si original raspuns care ma face sa rad primeste funda! Bring it on.

Răspuns Câştigător
| CandyTetris a răspuns:

Evident provocarea nu poate incepe cu "paai"happy.As fi vrut sa raspund mai adecvat dar nu am ideihappy, mie ideile imi vin doar cand vad moaca omului.Cea mai funny provocare a fost intr-o tabara pe la 2 noaptea cand l-am pus pe unu' sa stea cu picioarele in apa rece tot jocul,provocarea a devenit amuzanta doar dupa ce altcineva l-a provocat sa nu mearga la baie tot jocul(stiu,crud,dar amuzant pentru noi,ceilalti).Asa ca,sfatul meu,nu apela la clisee, priveste in jur, priveste fata omului si provocarea va veni la tine.Hope I helpedhappy