| ruxy9000 a întrebat:

Cine se uita la next top model by catalin botezatu? stiti ce cred eu ca alexandra nu trebuia sa iasa ea poza fain arata fain avea calitati de model mie imi pare chiar rau ca a iesit ea! ok! spuneti-mi ce credeti si voi!

Răspuns Câştigător
| pysy_5828 a răspuns:

Si eu sunt de aceeasi parere ca si tine. Eu cred ca Roxana merita sa iasa, nu Alexandra. Dar nu noi am decis asta...

5 răspunsuri:
| βoborozzza a răspuns:

Este adevarat...Ar fi trebuit sa iasa Soricel sau Aia din Dorobanti ca n'o suport.Alexandra chiar s-a straduit sa faca poze bune si sa castige dar asa a fost jurizarea.Nu putem face nimiclaughing.

| monyk a răspuns:

Buna,sunt de aceeasi parere cu tine,dar vezi tu,viata nu e mereu dreapta,de cele mai multe ori persoanele care au cu adevarat calitati,nu sunt ridicati la adevarata lor valoare.Mi-a parut rau pentru Alexandra pentru ca e tanara,e frumoasa,inteligenta si le avea cu modelingul,adica e nedrept ca a dat-o pe ea afara, in schimb a pastrat-o pe Madalina care in afara de faptul ca are o varsta destul de inaintata, 25 de ani,are si silicoane,nu e deloc naturala,Alexandra e naturala,corp frumos,la fata draguta, talentata si dedicata in ceea ce facea, chiar ma gandeam ca va castiga ea; cred intr-un fel ca totul e aranjat...cica sa fi model trebuie sa fi naturala,Madalina e siliconata,batjocoritoare,se crede superioara dar e jos,rau.
Acum asta e,cum spuneam,viata nu e dreapta,oricum castigatoarea e Emma,ai sa vezi ca ea a castigat deja concursul,vei vedea in editiile viitoare.
In fine,fiecare cu parerea lui,imi pare rau pentru Alexandra dar ea sigur va ajunge model,are toate sansele si ii se vor deschide noi orizonturi, in schimb sa zicem Madalina, ea nici vorba de model...

| Parisblue a răspuns:

Si eu am aceeasi parere ca si tine, mi se parea cea mai potrivita, avea si 18 ani, era perfecta, si pana la urma pozele erau super...si tinand cont ca pana acum avusese fotografii foarte tari, ma rog, eu consider ca trebuia sa iasa laura.e cam urata la fata...sau madalina.parerea mea, eu acum vreau sa castige roxana, dar nu cred ca o alege deoarece are 25 de ani, deci e cam tarziu sa fie next top model Romania, eu cred ca va castiga emma, are tot viitorul inainte in cariera asta.winking

| BeatriceKnowles a răspuns:

Eu zic ca a facut bine ca a dato afara. Fie ca cea mai buna sa castige. Asa a aleso catalin so dea pe ea pentru ca nu prea.s-a descurcat la ultima proba. Insa nu era ea potrivita sa iasa acum...winking Mie mi s-a parut ok... dar asta e fie ca cea mai buna ss castige. happy eu sper sa castige Roxana, sau Emma. happy tongue [Laura nu cred ca are sansee.]

| Nevricoasa a răspuns:

Sunt de acord cu tine. Intra pe blogul meu www.nevricosi.wordpress.com la sectiunea stil si iamgine si vei vedea parerea mea detaliata despre emisiune. Oricum eu sunt fana Alexandra!