| CMorfine a întrebat:

Cine si-a facut pierce in limba? As vrea sa aud niste pareri, daca este ok sa fac asta, daca doare si cum a decurs la voi primele saptamani.

7 răspunsuri:
| KimBianca a răspuns:

Eu, inca il am, dupa 2 ani jumate. Nu e nici bine, nici rau. Sincer cand mi l-a facut [ un baiat mi l-a facut] nu a durut, dar eram panicata=]] ] prima saptamana am stat cu limba umflata, mancam greu. sfatul meu daca iti faci:evita chestiile greu de mestecat. era mai greu su spalatul dintilor, adica mai dureros. vorbeam ziceai ca acum invat sa vorbesc, dupa o saptamana : boboooc love struck =]]. de preferabil i`ai tin plastic[bilele] pentru ca iti poti ciobi dinti. am patit`o rolling eyes nu se vede tare dar na, eu stiu =]]

| KaterinkaBoy a răspuns:

De ce ai vrea sa-ti faci un pierce in limba? Off..modul asta de gandire ma oboseste si ma baga pe deasupra si in ceata. Oricum te sfatuiesc sa-ti lasi limba asa cum e ea-fara pierce!

| тecнιннιlα a răspuns (pentru KaterinkaBoy):

De ce ai vrea sa dai vreun raspuns fara pic de legatura cu intrebarea? Off, modul asta de gandire ma oboseste si pe de deasupra ma baga in ceata. Oricum, te sfatuiesc sa-ti lasi mintea asa cum e ea - total in ceata! Cu bine happy.

| AlescandraM a răspuns:

Eu am avut. timp de 6 luni. Dar acum regret ca mi l-am dat. Ininte sa mi-l dau eram foarte bucuroasa, etc, mi l-am dat pe viu, durerea nu a fost foarte mare. In primele zile a fost unn calvar, nu putea sa vorbesc, imi miroasea gura, nu puteam sa manac. Dupa 2 saptamanii sa desumflat. ma rog. eu l-am aruncat, ma plictisisem de el in plus imi strica dinti, si oricum acolo nu-l vede nimeni ..Asa ca il ai degeaba, oricum sper sa faci alegerea potrivita. Te pup, funda?

| CMorfine explică:

@KaterinkaBoy, am cerut parerea celor care au pierce in limba, nu pareri subiective.Chiar nu am nevoie sa stiu ce crezi tu despre gandirea asta.

| Ndr27 a răspuns:

Salut, astazi la mine e a5a zi de cand am pierce in limba. Durerea nu e mare deloc. Si. daca esti dispusa sa suporti cateva chestii in prima saptamana : mananci supe primele 3-4 zile, vorbesti stalcit, ai limba umflata. Dupa o saptamana, nu mai ai nicio treaba. Parerea mea e : Daca intr-adevar vrei pierce in limba, n-ai de ce sa nu-ti faci happy. Ps. Nu te lua dupa asta-i care zic ca poti sa iei sida tralala, intr-adevar se poate lua. Dar cazurile sunt 1 la 1000. Multa bafta.

| CrazyMjo a răspuns:

Salut. Eu mi.am facut pierce in limba acum cateva zile. Nu este nimic rau in asta. Doare foarte putin numa ca atunci cand iti baga pirsu se aude un parait ciudat. Prima zi si a doua zi vei avea limba umflata si nu vei putea vorbi mult. Ai grija la ce mananci pentru ca e greu sa mesteci. Iti recomand ca la inceput sa bei supe si mai mult lichide. In a treia zi vei mai avea putin limba umflata dar pe seara catre dimineata ti se va dezumfla si vei fi ok. Funda?