Demult, foarte demult, intr-o zi cu ploie pe cand soarele scapata spre apus 2 fete pe nume binca si ina lasate de parinti singure acasa sau apucat de joaca. casa era destul de mare fetele aveau unde sa se alerge, fiindca erau amandoua incapatanate fetele au intrat in camera "interzisa", aceasta camera avea un balcon foarte periculos daca picai de acolo nu mai puteai fi salvat casa fiind de pe timpul razboiului. fetele sau gandit ca se pot juca in acea camera fara sa se candeasca la consecinte. in aceea camera se afla o papusa foarte frumoasa, dar demonica, binca a luat-o si nu dorea sa eu dea nici un moment surori sale ina fiind mai rautacioasa a incepoota sa o impinga pe sora ei, acestea sau apropiat de acel balcon negandind ce s-ar putea intampla binca a impins-o pe ina, aceasta sa agatat de o margine iar sora ei se uita la, dar daca se ducea sa o ajute pe sora ai ar fi pierdut papusa astfel ina ramasa fara puteri a cazut. auzindui tipatul neajutorat binca s-a speriat si a facut o criza. dupa multi ani binca sia revenit dar memoria ei nu aceasta s-a casatorit si impreuna cu sotul s-au mutat chiar in casa parintilor(acestia murise in aceiasi seara cu ina intr-un accident de masina). Chiar din prima seara in care binca a venit in aceea casa ea a fost chinuita de spiritul surori sale, cand se ducea la toaleta prima oara cand se uita in oglinda o vedea pe ina care ii spunea "De ce soro? de ce?" binca s-a dus sa ii faca sotului ei o cafea dar mestecand in ea simtea cum cineva o strangula cu niste maini micutze, iar in alta zi cum primea lovituri grele cu papusisotul binca a hotarat sa se muta asa ca a doua zi vor pleca dar mai era o noapte lunca pana la rasaritul soarelui
dar...aceea noapte s-a intamplat
binca a fost ucisa de catre sora ei si aceea papusa demonica pe care ea a aleso in locul surori ei..."
Fundita?
Mhn24 e mai mult comica, cand i-am auzit vocea tipului aluia am zis ca lesin de ras e buna si asta pentru comedie asa! iti dau vot, ce vrei inteligent sau folositor, amuzand?
CatalinAndrei01 întreabă:
Skumpkatine întreabă: