| Daniela1Laur a întrebat:

Cine stie bancuri!? Cel mai funny banc are funda:X! And votbig grin

Răspuns Câştigător
| Axy98 a răspuns:

Un calugar ajunge la hanul "Gheorghe si Balaurul". Bate la usa, i se deschide si o femeie il intreaba:
- Ce vrei?
- As dori sa innoptez la han, si daca ati avea si o farfurie de mancare...
- Nu avem! Si se tranteste usa in nas.
Bate din nou la usa.Usa se intredeschide si aceeasi femeie il intreaba:
- Ce vrei?
- N-as putea sa vb si cu Gheorghe?

Bula este trimis de firma sa vanda frigidere in Alaska.
Peste o saptamana mai cere 200 de frigidere, peste o luna mai cere 2000 de frigidere.
Atunci este sunat de catre firma si intrebat cum reuseste sa vanda atatea frigidere in Alaska:
Raspunsul vine promt
- Eh, a fost mai greu la inceput pana i-am convins pe eschimosi ca in frigider e mai cald decat afara.

Un belgian, un francez si un roman (Iliescu) sunt chemati la interviu pentru o slujba bine platita in Londra.
− Vreau sa-mi formulati o fraza care sa contina urmatoarele cuvinte : GREEN, PINK, YELLOW
Belgianul spune :
− I wake up in the morning, I eat a yellow banana, a green pepper and in the evening I watch the Pink Panther on TV.
Francezul spune :
I wake up in the morning, I see the yellow sun, the green grass and I think to myself, I hope it will be a pink day.
Iliescu spune si el :
− I wake up in za morning, and i hear za phone : green… green… green… so i pink up the phone and I say … Yellow?

1 răspuns:
| BlueBird a răspuns:

Bula La Scoala.
D-na invatatoare pune intrebarea : " Care este cel mai rapid lucru din lume?"
Ionel raspunde :
-Gandul! pentru ca imediat cand ma gandesc la ceva ajung acolo...
- Bravo, Ionele! Ai un 10!
Maria raspunde :
-Eu cred ca Lumina e cea mia rapida. Imediat aprind becul si lumina e in toata camera...
-Bravo, Maria! Ai un 10!
Bula raspunde laughing :
- Eu cred ca cel mai rapid lucru este DIAREEA! Pentru ca nu am apucat nici sa ma gandesc nici sa aprin lumina ca am facut pe mine rolling on the floor