| AlexandraFoo a întrebat:

Cine stie care sunt lucrurile la moda : unghi, imbracaminte, par si restul? va rog

Răspuns Câştigător
| ♥•♫raluks♫•♥ a răspuns:

Parul se poarta strans(impletit, coada intr'o parte, pris sus, bentita etc)
unghiile: se poarta culorile deskise, pale si din kate am auzit se poarta iar frenchthinking dar de asemenea unghiile pot sa fie ssi viu colorate
imbracamintea: se poarta rokitele vaporoase, transparente chiar, pantaloni scurti, fuste scurte, bluze/trikouri/maieuri vaporoase, se poarta foarte mult stilul navy(cel marinaresc), iar culorile sunt:turcoaz, verde, albastru, rosu, roz, indigo etc. si desigur se poarta accesorii
incaltaminte:sandalele cu talpa joasa gen cizma (care se ridika pe picior) cu franjuri, paiete strasuri sau mai stiu eu ce sau cele gotice sau platformele daca vrei ceva inalt. sper ca te'am ajutathappy:X

3 răspunsuri:
| lol1232 a răspuns:

Mai sunt si accesorile pe care le porti si ele trebuie sa fie foarte la moda de exemplu accesori pentru par cercei lantisor bratara o curea ceva:d încălțămintea sper ca te-am ajutat :d

| fluturas a răspuns:

Unghi- se poarta culorile deschise, care ies in evidenta, cum ar fi rosu, galben si verde happy

imbracaminte- sunt foarte la moda rochiile de vara cu imprimeuri florale happy si pantalonii scurti de culoare bej, tricourile cu imprimeuri, bastile si palariile, ochelarii de soare cica cei in forma de inima, dar mie nu prea imi plac big grin laughing, accesoriile, cat mai multe bratari si margele chiar si la costumele de baie laughing, culorile -rosu, albastru, toate nuantele de albastru happy si culorile pale happy

par- cozile impletitewinking, coada impletita intr-o parte happy

Întrebări similare