Depinde care versiune:
Windows 7 Home Premium: de la 439 RON
Windows 7 Professional: de la 569, 89 RON
Windows 7 Ultimate: de la 767, 96 RON
-sau mai exista inca o varianta...iti downloadezi de pe net Windows7 piratat pe care il foloseste marea majoritate!
-sper sa te fi ajutat!-
Bafta!
Http://www.shopmania.ro/magazin~online-sisteme-de-operare.html
uite aici... dar mai bine as zice sa vorbesti cu cineva care se pricepe si sa ti'l pirateza adica... falsificat dar sa nu iti dea errori. E mai bine aici pentru ca daca te uiti preturile sunt in jur de 400-500 de lei deci nu e chiar ff ieftin si nu e bun pentru un PC pe care sa fie puse jocuri sau mai stiu eu ce.
Sper ca te'am ajuta. By3
Sa stii ca e cam 100 lei aproximativ dar nu este prea bun caci am si eu si merge foarte greu si sa stii ca este tot mai bun un XP decat windows 7 asta merge greu si nu-i asa de bun si te sfatuiesc sa iei un XP caci daca iei un windows7 vei regreta pe urma cand vei vedea cum functioneaza. plz funda
Uite aici
http://www.price.ro/......247265.htm
Daca nu folosesti PC la munca, iti recomand calduros un Windows 7 Piratat, nu de alta dar 1000ron sunt totusi niste bani :)
Ma merita sa iti cumperi un calculator windows7, eu mi-am cumparat si am dat 18 mil pe el cu de toate 400gb in D, C 3GhZ
Si mi-a dat si ecran si maus etc...deci merita du-te la domo sau la real ii mai bine la real
Vreau sa cumpar urgent windows 7 ca-mi place multi vreau sa fiu corezpunzator conform legilor in vigoare