Swag este un stil dobandit de majorotatea rapperilor sau skaterilor, felul in care se imbraca, cu hanorace largi si sepci, si personalitati puternice. Swaggie este un mic alint pe care nu l.am mai auzit decat in melodia " boyfriend". Swag este mai mult stilul lui Justin Bieber in trecut, iar actual cauta Mindless Behavior, Baietii sunt Swag
sau un muncitor ambulant australian care Se plimba in cautare de lucru si isi desfasoara activitatea oriunde
Swag este un stil dobandit de majorotatea rapperilor sau skaterilor, felul in care se imbraca, cu hanorace largi si sepci, si personalitati puternice. Swaggie este un mic alint pe care nu l-am mai auzit decat in melodia " boyfriend". Swag este mai mult stilul lui Justin Bieber in trecut. cel putin, asta am gasit pe net. funda?
Swaggie-un muncitor australian ambulant care cara cu sine lucrurile personale in timpul calatoriei sale in cautarea unui loc de munca.
Hey. ☺
Swaggie vine de la cuvantul swag, care nu este chiar un cuvant, ci mai degraba un stil. Stilul Swag exprima felul in care te imbraci, ce atitudine si ce personalitate arati atunci cand esti in public.
Vine de la cuvantul swag. Nu inseamna ceva e mai degraba un stil de cum te imbraci
Swag este un stil dobandit de majorotatea rapperilor sau skaterilor, felul in care se imbraca, cu hanorace largi si sepci, si personalitati puternice. Swaggie este un mic alint pe care nu l.am mai auzit decat in melodia " boyfriend". Swag este mai mult stilul lui Justin Bieber in trecut.C-am asta este.
Ștefan2222222222222222222222222... întreabă: