| yubireeterna a întrebat:

Cine stie cea mai rapida moarte?

9 răspunsuri:
| RoaRxDD a răspuns:

Cea de batranete O_O" :}

| dreamout a răspuns:

Doamne fereste:-o
Ce e cu intrebarile astea?
Toate problemele au o solutiehappy, dupa fiecare dezamagire vine o bucurie, dupa fiecare nor apare o razawinking
Gandeste`te ca ai doar o viata si trebuie sa te bucuri la maxim de ea, chiar daca ai mai multe neplaceri decat bucuriiwinking
Distreaza`te! Gaseste`ti o activitate care sa-ti alunge gandurile astea despre moartestraight face. asculta multa muzica:d

(spuneam eu, care sincer, nu am nici un motiv de a fi fericita. Iubitul, prietenii,, i-am pierdut aproape pe toti. Dar mi-am gasit alinarea in muzica, si chiar daca nu pot sa sterg cu buretele, ma mai calmezhee hee

:*

| Rihanna18 a răspuns:

Un cutit in inima, un glont in capwinking

| CainePeVine a răspuns:

Vrei sa te sinucizi rolling on the floor mai bine nu ii dati idei

| rebeka_7886 a răspuns:

Iei un cui intr-o mana si unul in cealalta mana si le bagi in priza vei muri intr-o fractiune de secunda.laughing

| R3sPeCt a răspuns:

Ce intrebare este aceasta? nici macar sa nu gandesti lucrul acesta! am avut si eu multe probleme si m-am gandit ca sinucidera ar fi ce-a mai usoara cale de scapare! insa cand am spus celui prieten al meu ce aveam de gand sa fac, el mi-a zis: dupa acea lucrurile s-au schimbat, e a inceput sa imi placa viata care o duc acum afrontand tot problemele! daca vrei sa vb cu cineva si ai nevoie de un sfat sunt dispus sa te ajut cu ce-a mai mare placere.mult noroc si nu uita ca sunt persoane care au nevoie de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai un las ar pune intrebarea asta, frica de a lupta cu viata e mai mare si apoi cate lucruri frumoase mai ai de trait habar nu ai dar retine un lucru cateodata trebuie sa urcam un deal ca sa coboram o vale si cand te uiti in spate ai sa ramii uimit de ce ai sa vezi si chiar ai sa te bucuri in urmatorul moment ai sa iti aduci aminte de asta si ai sa spui ce prostie era sa fac gandeste...

| MRcristi24 a răspuns:

Mai bine moarta decat o viata chinuita de reprosuri poate socri mei se va bucura

| Satanists_Anonim_1992 a răspuns:

Injecteaza in vene 5 ml de aer
injecteaza cateva picaturi de sange din alta grupa de sange daca nu esti din ab4
otrava
bronz pentru sobe
etc
daca mai ai nevoie de ceva de genu ma cauti pe satanist_life
si din astea poti sa mantrebi oricand.ma pricep
nu esti rima si nu rad de tine
daca ai nevoie de altcineva sa te ajute iti tr pe cineva

Întrebări similare