| sabina66 a întrebat:

Cine stie ceva de bloody mary?

4 răspunsuri:
| Vlady96 a răspuns:

E vodca combinata cu suc de rosii

Elianna
| Elianna a răspuns:

Uite o intrebare similara pusa tot aici pe TPU cu 197 (!) de raspunsuri ale utilizatorilor! Sper sa ai timp sa citesti!
http://www.tpu.ro/stiinta-si-filosofie/dar-cine-i-si-cum-arata-bloody-mary/

| FreeTime a răspuns:

Pai:eram mai demult ma uitam la tv si am nimerit pe ProTV era un fel de serial care se numea Mesaje de dincolo cu o femeie medium sau ceva de genu care asuta spiritele ratacite sa isi gaseasca pacea si mie mi-a placut m-am uitat de multe ori si o data era ceva de genu(bine ca nu mai tin minte exact)ca mai de mult murise o fata pe nume Bloody Mary.in prezen niste fete de la o facultate au incercat sa faca acelasi lucru si una dintre ele a fost de acord s-au dus in baie si fata respectiva a ramas singura statea in fata oglinzii cu niste lumanari si a strigat de nu mai stiu cate oei parca 3 Bloody Mary si tot de 3 ori sa rotit a asteptat putin si lumanarile s-au stins si in oglinda a aparut o fata care se presupune ca a iesit din oglinda dar fata de fapt se panicase ca strangea un pahar in mana. ea avea probleme cu inima s-a panicat si a murit.asa cica er o legenda si au mai incecat si altele si au ajuns in coma la spital.in cele din urma fata asta care era medium a incercat si ea a facut ce trebuia sa faca si apoi in fata oglinzi a trecut o ubra de vrei 4, 5 ori cam asa dar asta nu a murti...ma rog te-am aburit destul dar nu prea stiu nu am incercat dar daca iti povestesc nu-i mare lucru, lucrul mare e cand vezi cu ochii tai ce e de vazut!laughing

Întrebări similare