| maya_1225 a întrebat:

Cine stie de unde se cumpara sau cum se prepara tinctura de marar pentru cresterea sanilor? Am auzit ca da randamente, a folosit cineva? pop! funda!

3 răspunsuri:
| elenitas a răspuns:

Incearca la plafar, sigur gasesti, insa nu stiu ce efecte are... abia acum, de la tine, aflu la ce se mai poate folosi...desi e putin probabil sa se intample ceea e vrei tu.
Iti dai seama ca asa erau cozi interminabile la plafare pentru alifia cu puteri miraculoaselaughing Eu consider ca e simpla fabulatie! Incearca si apoi te vei convinge si tu! Sau, cine stie?

| BiuL a răspuns:

Presupun ca de la plafar, am vrut sa incerc si eu pana am aflat ca are multe efecte adverse. Sanii iti cresc din cauza hormonilor continuti de marar, dar din cauza acelor hormoni te poti ingrasa, poti avea probleme cu tenul si asa mai departe.

| luiza a răspuns:

Se prepara asa: 20 de linguri de seminţe de mărar, care se amestecă în 1/2 l de alcool alimentar de 70 de grade, după care se lasă la macerat 8 zile şi se filtrează. Se iau 3-4 linguriţe de tinctură pe zi, dizolvată în apă. Se gaseste si la plafar dar este o mare prostie! Crezi ca daca cresteau sanii de la tinctura de marar se mai inventau silicoanele?