| かつき a întrebat:

Cine stie despre Jigoku Tsushin (din Jigoku Shoujo)? Sa stiti ca am scris acolo acum cateva zile numele unei persoane pe care o urasc (cu adevarat) si de atunci nu am mai vazut-o! Am incercat sa o sunt dar imi suna ocupat si nu am mai vazut-o nici la scoala... nu am mai vazut-o deloc! Credeti ca toata chestia asta cu Jigoku Shoujo e reala? Credeti ca intr-adevar am trimis acea persoana in Iad? (T___T) Va rog sa n-o luati in gluma! E serios.

4 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Pai ar fi culmea ca asa ceva sa fie real.

P.S. Data viitoare incearca in "Death Note"!

| AlexandraSmiley a răspuns:

Nu! Pt ca si eu am scris numele unei colege mai tampitehee heeDar a doua zi a fost prima la scoala O.O.Asa ca nu! Nu e real, sint stii tu falsuri create de fani.Asa ca nu te speria. Funditabatting eyelashesSint noua si incerc sa strang si eu catevahappy

| AlexandraPiti a răspuns:

Nu pentru ca poate e racita ca noul virus si de aceea, pentru ca nu se poate

| 拉维尼亚 a răspuns:

Am incercat si eu site-ul si am scris numele pers pe care o urasc cel mai mult (e in aceeasi clasa cu mine) si inca traieste. Am scris si numele meu si nu s-a intamplat ninic. Doar ca in acea noapte am visat-o pe Ai Enma in lumea ei "virtuala" sau cum i se spune, acolo langa copacul ala unde soarele este mereu la apus si mi-a intins mana cu papusa ca sa o iau. In acest timp ea vorbea (cred ca imi spunea consecintele care vor urma la fel ca in anime), dar eu nu putea sa o aud si nici sa ajung la ea