| Anileda a întrebat:

Cine stie in ce oras locuieste "faimosul" Justin Bieber?

43 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In canada am fost la el acasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In atlanta, georgia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Locuieste in stratford, ontario, dar are casa si in atlanta.georgia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In atlanta georgia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci... Justin Bieber locuieshte in Atlanta Georgia S. U. A. El doar s-a nascuth in Canada Stratford, Ontario. S-a mutath in Atlanta, Georgia pentru ca acolo locuieshte sh Usher mentoru` lui. S-a mutath acolo impreuna cu mama lui Pattie. Am citit asta pe un site.(Detalii Despre Justin Bieber). scrietzi asa pe google sh acolo scrie unde s-a nascuth. mai scrie sh cum si-a inceputh cariera ak o sa cititzi toth o sa vedeti ca scrie sh unde locuieshte acum adica Atlanta Georgia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca locuieste in america asa cred dar il iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

GOOD I'm his sister and he lives in Georgia I live in his house is 17 years old and is the most faimo iubitil continore and he loves the fans!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu doar ca locuieste in CANADA mai mult nu! Dar ii rog in special pe prostii de manelistii sa nu mai intre pe site-urile astea si sa lase comentarii urate pentru ca macar Justin canta bine nu ca si manelistii lor tampiti care merg acolo si canta de aia de prin satra doar banii sa iasa! PWP fanii lui justin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu sigur ca st in new york. Poate statea in Atlanta inainte sa fie faimos!big grinbig grinbig grin

| Tasya05 a răspuns:

Poi...Justin locuieste in Canada (tara lui natala) orasul Ontario. Dar cand a devenit faimos s-a mutat in Atlanta, Georgia intr-o casa cu chirie.Iar de ziua lui (adica maine) cand v-a implinii 17 ani va primii un apartament in USA de la familia lui, dar nu stiu in ce oras...

| teminator3 a răspuns:

Dupa blocurilaughing.

| OnlyTeardrops a răspuns:

Camera lui,casa bunicilor,stratford, ontario, canada, usa, america

| Daniela_Nikita_1982 a răspuns:

Justin bieber locuieste stratfort, canada

Întrebări similare