| andreea_9338 a întrebat:

Cine stie niste statusuri de fete mai fitoase la cele mai faine dau funda:*

Răspuns Câştigător
| Mihaelaa98 a răspuns:

De cand sunt mik sunt frumoasa si versate…. Daca te tine…hai pune-te cu mine…. si ai sa vezzi ca ai sa te feresti(de mine)

Fitza mana la maxim……………. Impresi pana la refuz

1.Hai Uita-te La Mn K Mereu Imi Merge Bn…Hai Uita-te Incoace.Nu`s Figuri De La Versace, Nici Arfe Originale, Ci Doar Fitze Mondiale…""
2. º•® ca tine intr-o zi vad 10…stilul tau ma lasa rece…nu esti primul care incearca cu vrajeala sa ma fac…din grupul pustoaicelor…tu te-ai dat la SEFA LOR.®•º

1.Sunt o diva de pus in rama
Nu ca altele o panarama

2.Nu mint!
Pentru tine nimic nu mai simt.

3. Fara mine nu e bine
Fara mine e vai de tinewinking

4.Bine arat, bine ma port
Nu`s pushtoaik de export

5.Am talent si arat bine
Mor baietii dupa mine

Mersul ei de scena… Te baga in dilema… Vorbeste ca O profesoara… cu un cuvant te baga`n Boala… pozeaza pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy!

sunt o doamna de pus in rama
nu ca orice panarama …tonguetonguetongue

SuNt’H o fAtHa AlYnThAtHa jH’y De ZdReNtZzE InVyDyAthA…. Se StYe MeReU iN lUme vErSaThA iMy spun Pe nUmE…AJa Q JeT zDrEnTZeLe DaK te SymTy DaMy uN bUzZ….

ochii mari gurita mik trasaturi de papusika sau m-a facut mama cocheta si am fite de vedeta

sunt fetita talentata din revista decupata de fufe invidiata de zdrente copiata

FiTe, geSTuri sHi Tupeu…aSTa e TaLenTuL meu…Sunt o diva JmechieriTa…Hai fa paSi sHi gura miKa…K’am Surori adeVaraTe …care ‘mi Tin mereu parTe…FiTZe roZ de JmecHieriTe…pentru Tine Tine minte!

m-am nascut sa fac fite nu sa le suport pe ale altora

sunt o fata stilata…nu o tarf`abandonata

[♥]Dacaa`sunt subiect d Barfa`Tu cretinoo esti oo tarfa`[♥"

FyTzE CoLORaThE De CURvE InViDyAtHe

Iubeste-o, nu`mi pasa! Pastreaz`o de tot…iar pe mine, priveshte’ma si linge’te pe bot.

Trebuie să pui in lada veche masca tristă şi să uiţi de cheie…Maturizându’te din lacrimi nu te face mai femeie.

Orice fata e frumoasa… daca stii sa o privesti!

Langa cea mai inalta culme se afla si cea mai adanca prapastie!

Imbracat in zambet, aproape orice om e fals!

Adevaru costa scump, si tu nu ti-l permiti.

Sa ma urasca, dar sa se teama de mine.

Grabeste`te incet daca vrei sa intarzii la timp.

Am nevoie doar de cei care au nevoie de mine!

Eu cred in mine chiar daca altii nu cred.

Intre noi era chimie, acum e matematica, imi faci numai probleme!

ragostea-i ca focul…trebuie’ s-mai pui un batz…!

barbatul doreste femeia, dar femeia rareori doreste alt ceva decat dorinta barbatului…"

Timpul este ceva pe care omul incearca mereu sa il omoare, dar care sfarseste prin a-l omori pe om.

Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.

Incerc intai de toate pe mine sa ma iert.Incetez sa mai caut ce credeam ca e perfect.Si dintre atatea amintiri o sa aleg ce e frumos, o sa-ncerc macar o data sa nu vad totul pe dos!

Marile incendii se nasc din scantei mici.

O femeie desteapta are intotdeauna barbatul pe care si-l doresc si alte fete.

Oricat de frumos ar fi un baiat Exista o fata’ deja plictisita de el!

Toti sunteti in stare sa cuceriti o fata, foarte putini sunteti in stare sa o pastrati langa voi.

. IUBIREA e ca o clepsidra, umple INIMA si goleste creierul

Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!

Iubirea este sa dai ocazia cuiva sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face.

Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi

Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima, pe care nu le poti pronunta!

Nu iubesti o femeie pentru ca e frumoasa. E fruomoasa pentru ca o iubesti tu!

Se spune ca e un barbat adevarat cel care are multe femei. Dar cat de barbat trebuie sa fii ca sa-i fi fidel doar unei femei?

Un pesimist este cineva care, atunci când trebuie să aleagă dintre două rele, le alege pe amândouă.

Incearca sa razi si tu de viata, nu lasa numai viata sa rada de tine

Intotdeauna pregatita pentru raul care vine, intotdeauna fericita daca treaba merge.

1: dragi baieti sunteti cochetzi dar pentru mine valetzi voi va dati mereu la mine dar niciodata nu tine

2: pentru mine un baiat, intotdeauna a insemnat, o adevarata jucarie, de care sa nu’mi para bine

3: priviri de gheata si te’a funzi, genunchii se imoaie te scufunzi, ochii mei albashtrii te’au vrajit ……

4:fetele sunt ca niste bibelouri…. trebuie ingrijite, dar totusi si iubite…. dar cand un baiat trece pe langa ele, le sparge si le zice :LA REVEDERE

sper ca iti plac big hug :X

4 răspunsuri:
| Ballet a răspuns:

Http://www.lipiciosii.ro/? do=Forum&cat=2&topic=7883&page=5 Gasesti cate vrei de ce tip vrei :-*

| Bianka a răspuns:

*E fiara C`atrage prada cu un zambet in0cent...Lic0area cea letala cand cautSi un sentiment; x

*spirith latin iubestidar n`ai noroc, o iei de mica, o cresti. pana se face frumoasa foc; x

* E atat de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata

*Mersul ei de scena… Te baga in dilema… Vorbeste ca O profesoara… cu un cuvant te baga`n Boala… pozeaza pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy!

*I'a Zapacit Pe Baieti A Facut Din Ei Valetzi, Merge Purtata de Tandrete K e O mARE fINETE, Bn Arata Bn sE PoartA, cand iSi AratA Talentu dObOarA ToT clAsAmentu"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mortzi vostri de pitzipoance happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gurita mea are otrava cand te pupa te omoara

Întrebări similare