anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine stie niste urari foarte frumoase?
Nu vreau sa zic doar "La multi ani "!
Vreau ceva mai mult happy
Plzz. ajutati-ma!batting eyelashes
by zui

Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

Si eu am scris azi un mail de felicitari... alaturi de cei dragi sa va ajute Dumnezeu in toate, sa va dea sanatate si tot binele din lume... La multi ani

27 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Pentru putin si uite si ceva mai vesel Astazi de ziua ta, toti in cor iti vor canta, La multi ani si sanatate, fericit sa fi in toate, Bani si fete cat cuprinde, Asta-i tot ce te bine prinde

| SweetCandy a răspuns:

Vreau sa-ti urez La Multi Ani, noroc si multa bucurie, tarim intr-o lume de ecologica in care aurolacii sufla numai in punga de hartie…

Chiar daca vine recesiunea si foamea ne da capace eu iti urez La Multi Ani cu bani si sa traiesti cum iti place.

La Mulati Ani de ziua ta..iti mai aduci aminte de tinerete cand beai cate o saptamana si nu te puteai opri decat daca faceai gargara cu lichid de frana…

Nu am stiut niciodata sa fac urari de la multi ani in nicio sarbatoare, am stiut in schimb sa beau cu sarbatoritul pana am ramas fara suflare

Nu am stiut niciodata sa fac urari de la multi ani in nicio sarbatoare, am stiut in schimb sa beau cu sarbatoritul pana am ramas fara suflare
rolling on the floor
sper sa-ti placahappy

| marsy a răspuns:

Din adincul sufletului iti doresc ca anii ce se skurg sa treca precum razele soarelui mingiie o trestie umeda si batuta de vint, precum iubirea alina sufletele.Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca! La Multi Ani! love struck

| Marry:X a răspuns:

Buna. uite ceva fain:,, cand inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat alene vibrand armonios, priveste cu mandrie gandind neincetat la restul de petale ce nu s-au scuturat„... sper ca ti-am fost de ajutor:* ceau

HepHap
| HepHap a răspuns:

La multi ani si norocele,
Tonus bun si acadele,
Sa ramai copil mai mult,
Desi azi devii adult.

| kitty_8919 a răspuns:

Astazi, fiind o zi frumoasa, Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, Tin a te felicita. Astazi, ziua fericirii, Pentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viata, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Sa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primeste, LA MULTI ANI din partea mea.

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!

| Yly a răspuns:

Azi e ziua cand zambetul invinge orice urma de tristete. e ziua cand mai cade o petala din trandafirul vietii, cand toti cei dragi sunt alaturi de tine urandu-ti multa sanatate, fericire si un sincer la multi ani. sper ca viata sa fie mereu inaintea ta sa iti poata oferi tot ce iti doresti inainte de a cerebig grin
sau
Ai mai imbatranit cu un an.nu fi trista.gandeste-te cine va avea toate cadourile.la multi ani:d

| Haydee a răspuns:

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

| deleuandrei a răspuns:

Cauta pe google si la sigur ca vei gasi...

| marry a răspuns:

1. viata nu e cinstita. obisnuieste-te cu asta!
2.lumii nu-i pasa de stima ta de sine.
3. dupa ce vei termina scoala, nu vei castiga imediat 100 de milioane pe an si nici nu vei ajunge vicepresedinte cu limuzina la scara si telefon GPRS.va trebui sa le castigi!
4.crezi ca profii au fost niste duri? asteapta pana vei avea un sef.
5.nu e injositor deloc sa lucrezi intr-un restaurant. bunicii tai ar numi asta om de nimic!
Nasterea ta a fost un esec dar totusi...La multi ani!

Acum depinde si cui vrei sa trimiti mesajul...ca nu se potriveste oricuiwinking

| maxQ a răspuns:

Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri.

Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie.

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet.

Sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel. Sa nu ne uiti nici la 100 de ani. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite.

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

La Multi Ani! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevinovate.

De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun cat insemni pentru mine. Iti trimit cate un sarut ascuns in petalele fiecarei flori!

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!

Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!

Sper sa iti foloseasca

| Milk Swan a răspuns:

A primit fiica mea o felicitare super, uite:
Coperta Fata: LA MULTI ANI!
Prima Pagina:
Draga...,
Bucuria lumii toata
Zi de zi in usa sa-ti bata,
Bunul Dumnezeu sa-ti dea
Tot ce doresti si de ai vrea!
Ultima Pagina:
E timpul sa SARBATORIM!
Sa ai parte
De o petrecere trasnet
de ZIUA TA!

Felicitare Disney High School Musical.
Cu placere!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc daniela kiss!
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar este foarte vesela acea urarehee hee!
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sa mai mentionez ceva... este fata si implineste 18 anisoribatting eyelashes.
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru raspunsurile voastre kiss!
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Arati diferit...te.ai tuns? ai slabit? cv e schimbat la tine...aaa...stiu ce e! ai mai imbatranit cu un an! La multi ani!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc mowgli, o urare foarte amuzantahee hee.
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc Haydee kiss!
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! daca vrei urari frumoase trebuie sa inchizi ochii, gideste-te la persoana respectiva si deschide-ti sufletul! ceea ce simti in momentul respectiv incearca sa transformi in cuvinte! asta este parerea mea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc sweetcandy kiss!
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru raspuns BlindulBen, ai mare dreptatewinking.
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc dinulya kiss!
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc marya1303, deleuandrei, ade kiss
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesccc pentru raspunsuri love struck
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ziua ta sa-ti cante brazii tarziu in noaptea muta. Si cum serbezi ziua de azi, sa-ti mai serbezi o suta. Si firul vietii tale sa fie cat mai lin. Si viata sa-ti ofere cel mai frumos destin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te voi ajuta. Nu doar LA MULTI ANI ci o intreaga felicitare!
Astazi, fiind o zi frumoasa
Si stiind ca-i ziua ta,
In parfumul diminetii
Tin a ta felicitare.
Astazi, ziua fericirii
Pentru tine a sosit;
Iti doresc in a ta viata
Numai drumul aurit,
Flori frumoase, fericire
Sa rasara-n calea ta,
Iar acum, te rog, primeste
LA MULTI ANI din partea mea!