anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine stie o melodie orice fel manea sau rap cand parinti sunt impotriva prietenului tau. Fundaaa:-x

Răspuns Câştigător
| PinkyHeiii a răspuns:

Poi ar fi : Florin cercel- ma cert cu parintii tai
Adrian minune & mirela-parintii tai
Copilul Norocos- mama-mi spune sa te uit

12 răspunsuri:
| Đϋffγ a răspuns:

Vali Vijelie & Adi de la Valcea - Chiar daca mama ta nu vrea
http://www.youtube.com/watch?v=HVDZPl_f4vY
Copilul Norocos- Mama-mi spune sa te uit
http://www.youtube.com/watch?v=kuDg7XxUNYI&feature=related
Andrei minnuntu- Parinti tai nau acceptat
http://www.youtube.com/watch?v=VTtD_RcoT4A&feature=related
IONUT MOSU - DE CE SUNT IMPOTRIVA MEA
http://www.youtube.com/watch?v=N5lLC0ZTiOA&feature=related

| MadnessCaffe a răspuns:

3 Pitipoance. Prostia urla in floare, muriti, in chinuri.

| Pufffx a răspuns (pentru MadnessCaffe):

1.Nu ascult manelelaughing
2.Intrebarea e pentru o prietena
3.Nu ma cobor la mintea ta ca dau de petrol

1. Ai zis "orice fel MANEA sau rap", deci esti manelista pentru ca asculti, deci mori, in chinuri...groaznice.
2. Asa spune toata lumea
3. Daca te-ai putea "cobori" la mintea mea te-ai imbogati, dar nu ai nevoie de petrol, ramai la nisipul tau.

Da deci se vede cata materie cenusie ai am spus pentru o prietena nu pentru mine nici de citit nu cred ca stiihappyNu te mai crede mare talent fiecare are dreptu sa asculte ceva. Daca vrei injuraturi poti spune asa, dar din respect pentru alti nu fac site-ul de ras asa ca vezi-ti de treaba ta si terminate cu circu.
P.S Nu mi-ar fi rusine sa recunosc ce gen de muzica asculthappy

@DodooDianna

Cica nu am materie cenusie in cap, pai daca nu citeam ce spuneai nu as fi putut sa iti zic la punctul 2 ceea ce am zis. Am spus ca toata lumea face lucuri de genul "pai sa vedeti ca o prietena de-a mea..." cand de fapt e doar un pretext ca sa nu se rada. Folosesti "talent" cuvant de pitipoanca laughing

Tu spui ca nu ti-ar fi rusine sa recunosti ce fel de muzica asculti, dar cand am zis ca sunteti 3 pitipoance, imediat ai sarit cu gura ca tu nu esti manelista, deci iti e rusine sa recunosti, stiu ca prostia doare, lasa ca o sa va ucid eu pe astia cu manelele :X doar sa ai rabdare.

Du-te la nebuni ca acolo iti e loculaughing

| MadnessCaffe a răspuns (pentru Pufffx):

Doar asta ai de zis? Se vede ca inteligenta ta este limitata, nu am ce sa ma astept de la o pitipoanca... e ca si cum m-as certa cu un copil de 6 ani, e prea usor, invata sa argumentezi, proast-o.

Doamnee esti proasta de dai in gropilaughing Tu chiar nu ai cu cine sa te certi? Crezi ca eu alta treaba in afara de a ma certa cu tine nu am? Crezi ca nu te pot injura? Cred fetito ca te-ai lovit la cap rau de tot esti atat de praf incat mai distrat de minune in seara asta cica "Doar atat ai de zis?" nu intelegi ca nu ai nici o importanta esti doar cam dusa ai o teorie a ta stupida despre manele si manelisti sunt oameni nu ai de ce sa te iei de muzica lor nici eu nu supor unele manele (cele in care incep sa se laude bla bla bla) la unele petreceri merg, si daca la liceu nu stiu sa argumentez inseamna ca nu stiu pe ce am note la romana.Ti-am si spus nu te injur pentru ca asta nu e site pentru injuraturi ci ca sa ajuti pe cineva nu e nici xat pentru scandal si altele.Asa ca daca nu ai cu cine sa te certi pe mess fa alceva.

Cine a zis ca sunt fata? Sunt baiat, ti-o si demonstrez daca ma dezbrac.Pai daca ai fi avut altceva mai bun de facut nu ai mai fi raspuns, dar vad ca o faci in continuare.Ma poti injura cat vrei, chiar nu ma intereseaza.Ce teorie am? Ca esti proasta? Tu singura te-ai dat de gol ca esti manelista.Manelistii nu sunt oameni, sunt niste lipitori infecte.Ai si tu note la romana? Cred ca esti pe la un liceu unde iti pune note pe, prezenta la scoala.Cred ca daca nu ar fi corectorul site-ului, ai scrie numai cu "tz, sh, k" precum cocalarii si pitipoancele laughing

| ZaineaM a răspuns:

Aici prostia e in floare. Cocalarimea da pe afara. Doamne. Nu pot sa va inteleg. Ce draq vedeti, de fapt auziti in behaiturile alea. Explicati-mi ca nu pot sa va inteleg.

| Pufffx a răspuns (pentru ZaineaM):

Fiecare are dreptu sa asculte ce vrea. Daca te deranjeaza nu mai intra.