La romana, glumeam cu profa si am ajuns la poezia " Fiind baiet paduri cutreieram", si noi faceam galagie, si ea a scris pe tabla" Fiind paduri baieti cureieram" . nu prea spun perle. dar iti spun o gluma de'a profului de mate.Afara ploua, si pe el il cheama ploae.Si zice" afara ploaie, il clasa ploaie"
De 1 aprilie la romana i'am pus la profa pe perna de pe scaun un pix in forma de rahat si un coleg mai destept o si udat putin ) intra profa in clasa, se pune pe scaun clasa incepe sa rada, profa se ridica se uita pe perna si cand vede ia perna si arunca pixul pe noi . Dupa faza asta toata scoala a stiut ce'am facut
Profa de mate..."Cand eram in facultate am avut un coleg de grupa care la calcat accidentul si sa imbolnavit de deces" acum 3 am terminat scoala... asta s-a intamplat in clasa a 9-a si acum rad cand imi aduc aminte,,,, funda:X:X
Eu si cu o colega intr-o zi nu aveam chef de scoala si la confezione adica o materie in care trebuie sa coasem neam bagat sub masa caci esti foarte lunga si am scris consuelo + talita = cele mai bune prietene, profa nea vazut si ne-a zis sa curatam imediat ne-am dus in baie sa luam detergenti si ne vine alta idee in cap am luat un detergent pudra si l-am varsat pe oglinda prin baie peste tot, dupa am fugit, in aceiasi zi la urmatoarea ora am luat cutia de plastic cu bolduri si am lipit-o cu superglue pe masa) i cand profele au facut curat sau chinuit vreo juma de ora sa dezlipeasca cutia, deci se cunoaste ca chiar nu aveam chef de scoala.
1Rebbe întreabă: