Vrei sa spui status nu!?
sper ca astea sa-ti plk
Lasă`te, lasă`te, lasă`te ascuns de rânduri. Pune`te, pune`te, pune`te putin pe gânduri. :-
I care about you, I care about me... No, no worry, yes I`m able to be free! :d."
Plecând prin diferite stări in functie de combinări ."
Eiii bine nu incerc sa te conving... Dar dacă n`ai stiut, astăzi e soare in loc de frig :d."
Imi alerg timpul :-x. Imi aleg tipul preferat de baiat..."
"Iti spun … Să nu ma intorci iarăshi din drum … ."
"Ei mi-au spus că timpul trece tic-tac...tic- tac. Că treaba se răceshte. :
"Sh n`am de gând, să te mai las curând... Sh totusi mă crezi pe cuvânt, chiar dacă o iei razând. :-x."
"Intr`un final, neashteptat... Lumânările se aprind. Sh`aprind durerile ce sting, amintiri aprinse ce ating..."
Intr`o oarecare masură e tare... Să crezi măcar pentru o secundă că ai lumea la picioare. :-x."
"Se spune că iubestiodata in viatză, o singură iubire... Atunci cum se face ca suferim la orice despărtzire? ."
Ciudat, incă iti simt absentza, pare aberant... ."
N`am dor de casă că nu m`am pocait. Sh lasă`mă frate să rulez linistit. :d
"Ochi reci de gheata, suflete calde le ard! Dk lasi afara sentimente, clar, devi slab! ."
Sh am intzeles odată cu timpu` că nimic nu`i moca!"
Acum vreau sa intru in lumea tha, se poate? ."
Dacă vrei sa pleci să stii că nu e vina mea. N`o să mă convingi, nu e vina mea.."
"♥ Vreau sa zambesc, e dimineata . Tre' sa'mi pastrez pofta de viata ! ♥"
"♥ Poti sa ajungi repede sus! Cu un compromis in plus ! ♥"
Poate sa se puna si-n cuR si-n Kp. ca tot de mine aRe drag "
"♥ Dar esti departe! Te vreau aproape ! ♥"
Si am alergat sa invat sa visez! Si am alergat sa invat sa iubesc. ! ♥"
"♥ Stiu ca sunt pe lume mii de flori ! Dar numai tradafirii imi dau fiori ! . . ♥"
"♥ Ezita sa crezi ca viata e trista ! Sunt lucruri frumoase ce stau inca pe lista . ♥"
"♥ Sentimente uitate! Doar amintiri lasate.Destine schimbate.Ciudat intersectate.Ai putea regreta vreodata ca ai inceput sa inveti sa iubesti,cu ea,candva, demult? .♥"
"♥ Durerea te'a maturizat, te'a pus pe ganduri ! Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri.:
Pe nisipul de la mare Eu am scris ca te iubesc, dar aseara a batut vantul si cuvintele s-au sters
Ma culc seara si visez ma scol noaptea si oftez nu oftez ca-mi este rau ci oftez de dorul tau.