| sudy a întrebat:

Cine stie povesti d groaza? ziceti-mi si mie

Răspuns Câştigător
| Sოﺁℓε a răspuns:

Intr’o seara, eu impreuna cu prietena mea am mers in cimitir si am avut parte de o intamplare nemaipomenita :am auzit un planset de copil si curioase am mers sa vedem ce se aude... atunci am mers spre acel loc si am vazut o fetita care statea cu spatele la noi si era imbracata intr-o rochie rosie si avea parul negru si lung... exact ca in povestile de groaza pe care le’am fost auzit eu de pe la prieteni... atunci noi am intrebat’o pe fata de ce plange si ea ne’a spus sa plecam, pentru ca nu vrea sa ne faca rau... atunci noi, prinzand curaj am pus mana pe umarul fetei pentru a’i vedea fata... am intors’o si am vazut cu groaza ca avea fata descompusa.atunci fata a strans’o de gat pe prietena mea si i’a spus ca va plati pentru ca a vazut’o in acea stare, si a spus ca face asta deoarece multa lume a ras de infatisarea ei cand era in viata... atunci ne’am dat seama ca era un spirit si ca era mai bine sa plecam cat mai repede din acel cimitir... atunci eu am prins’o pe fata de mana cu care o tinea pe prietena mea si aceasta a scapat, iar noi am inceput a fugi si am iesit din cimitir cat de repede am putut... ne’am uitat in spate si fata disparuse. De atunci nu am mai mers in cimitir decat insotite... nici nu am povestit asta la nimeni deoarece nu cred ca ne’ar fi fost crezut...
p. s de aici am luat-o http://www.spectrulrealitatii.ro/povesti.php

4 răspunsuri:
| andreea171998 a răspuns:

Cauta pe net legenda lui Bloody Mary!

| Aleeeeeeee a răspuns:

Uite, gasesti aici multe : : http://www.spectrulrealitatii.ro/

| FaraNume_1062 a răspuns:

U mult timp inainte o familie s-a mutat intr-o casa, langa un lac. intr-o zi fata a spus ca se duca pe langa lac insa nu s-a mai intors.
dupa ceva timp mama se duce sa o caute pe fata insa nu s-a mai intors nici ea. tata s-a
dus sa le caute pe cele doua insa a fost si el inghitit de lac. mai tarziu un vecin il vede pe drum plin de sange si desfigurat.
il ia , il duce la spital acolo a aflat ca are o coasta rupta si ca are fata mutilata. batranul vecin i-a spus ca acolo inainte
statea o batrana care a alunecat in lac si si-a rupt o coasta si si-a desfigurat fata lovindu-se
de o piatra iar pana la urma s-a inecat. iar tatal a recunoscut ca inainte sa iasa a vazut o baba
urata care ii tara sotia si fetita in adancurile lacului...catre nicaieri

Întrebări similare