Nu, tu o raportezi/blochezi si automat nu te va mai vedea, chiar daca te va cauta pe Facebook, te va vedea numai daca-si face alt account de Facebook.
Sa-l elimin
Daca e al tau, da-mi id-ul si parola(mesaj privat) si ti-l elimin eu imediat
Nu e al meu, e al unei prietene care imi tot ia din prieteni, pe care nici nu-i cunoaste si e f nesimtita si ma enerveaza.
Da era prietena mea.
Pai de ce nu mai simplu o blochezi si daca iti stie parola, schimb-o si atunci nu va mai avea acees la Facebook-ul tau.
Pai poti sa o blochezi sau daca iti stie parola de la Facebook-ul tau, schimba parola ca sa nu iti mai stearga din prieteni...
Pai ii l-am blocat, dar am intrat pe alta facebook si nu e blocat.
Nu imi stergea din prieteni, ii lua si nu imi stie parola
Deci cum pot sa il blochez de tot?
Stai sa vad daca am inteles... Nu iti stie parola dar iti steregea din prieteni sau cum ti lua?
Deci nu imi stergea prietenii, ci doar le trimitea cereri si nici nu ii cunoaste, ea nici macar nu e din Bucuresti.
Ah, pai poti sa faci ceva foarte simplu sa-ti setezi sa nu mai vada ce prieteni ai.
Pai ii ia de la o fata.
O are in lista, nu? Pai sa-i dea si fata aia block si roaga-ti prietenii sa-si seteza ca doar prietenii sa vada ce prieteni au si sa-i dea block de asemenea...
Pai unii dintre ei o sa zica ca nu vrea.Si are cativa si o sa ii ia de la ei.Deci vreau sa il blochez de tot.
Roaga-i sa o blocheze si sa nu o mai accepte ca si prieten. Cum am spus poti sa o raportezi/blochezi, acolo ai mai multe variante printre care "My friend is harassing or bullying me".
Si dau la varianta aia? Si ei ii apare cine i-a dat report?
Si ceilalti care nu i-au dat raport/blochare ii mai poate vedea? Si ea mai are contul, adica sa ii vada prietenii mei contul?
Da, de aia am spus ca daca vrei neaparat sa o blochezi din a mai adauga prieteni de-ai tai din listele prietenilor tai sa-i rogi sa o blocheze...
Odata ce raportezi/blochezi o persoana, acea persoana este stearsa automat la tine din lista cu imposiblitatea de a te mai vedea sau de a o mai vedea pe Facebook cand dai sa o cauti.
Ok,mersi mult :*
Ma bucur ca ti-am fost de folos.
Nu, tu o raportezi/blochezi si automat nu te va mai vedea, chiar daca te va cauta pe Facebook, te va vedea numai daca-si face alt account de Facebook.
RazvanCazan întreabă: