Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 7 Ianuarie 2025 sunt:
Bună! Îmi puteți spune va rog ce nume se potrivește unui iepuras pitic cap de leu? Este fetita Ofer funda
Salutare TPU, pentru cine este stapan de caini (dar nu numai) am si o intrebare: daca cainele meu a inghitit o bucata de material textil (un fel de batista) ce i se poate intampla, au trecut cateva ore...? (mai mult)
Salut TPU ma puteți ajuta cu un sfat, sunt pasionat de mic de creștea iepurilor și creșterea papagalilor ( nimfe ) acum am ajung la pragul sa aleg 1 dintre cele 2 și nu știu pe care ambele îmi...? (mai mult)
Salut! De curând am adoptat un motan cu varsta de aprox un an care era obișnuit sa stea pe afara. Noi locuim la apartament și nu l putem lasa sa iasă. Îmi puteți da niște sfaturi despre cum îl...? (mai mult)
Dragi prieteni de pe TPU, Astăzi am văzut într- un copac o pisică. Este micuță, dar nu chiar pui. Eu nu am animale de companie, îmi sunt dragi, dar stau la bloc. Am pus mâncare lângă...? (mai mult)
Am o pisicuta care a fatat pe 30 dec noaptea, 4 puisori si aproape 2 zile sau defecat, iar decateva zile nu sau mai defecat. I am stimulat cu cotonete si apita calduta pe burtica de doua ori pe zi. Mamica...? (mai mult)
Pisicuta mea a fata 4 puisori pe 30 dec noaptea. S au defecat prima zi si a 2 a. acum nu se mai defeca de cateva zile, fac pipi si atat. Puisorii arata bine, sug de la mamica. Dar de ce nu se mai defeca?...? (mai mult)
In ce competitii pot duce cainele pentru a obtine certificat tipC rasa border collie? Tatal are pedigre mama are certificat tip C
Am doi căței masculul de 2 ani Pomeranian și femela de 9 luni Pikinez+ Bishon Maltez am observat că de câteva zile femela a lăsat masculul sa o sara ceea ce nu s- a întâmplat până acum. Chiar...? (mai mult)
Am și eu întrebare.Am plecat o săptămână în România eu fiind UK și am o pisicuță de 10 luni.A trebuit să o las acasă am cumpărat o cctv să văd ce face prin casă, am niște prieteni care....? (mai mult)
Cum sa imi conving mama sa imi is un porcusor de guinea
Salut, TPU! Îmi poate recomanda cineva o specie de papagal vorbitor? Si, cine are sau a avut papagal, îmi puteți spune ceva din experiența voastră? Vă mulțumesc anticipat!
Buna, TPU! As vrea să îmi cumpăr doi papagali de talie medie sau mare de aceeași specie, mascul și femela. Mi- ar placea sa fie o rasa prietenoasa și jucăușa, daca se poate sa fie și vorbitoare...? (mai mult)
Salut TPU! Am o intrebare, pot vana iepuri fazani sau porumbei cu o arma airsoft de 6 jouli 218m/s cu alice? de la 25 metri
Buna, an doi hamsteri pitici rusesti si de 3 zile nu stiu ce se íntampla ca se bat. Unul sta mereu in casuta de sus si rar coboara si cand celălant urca dupa el se arunca pe spate tipa si face caca....? (mai mult)
Am un caine 4 ani Ciobanesc German foarte frumos cu pedigree din parinti campioni. Este foarte cuminte. Nu a avut nici o catea pana acum. Recent insa vad ca este foarte interesat de akti caini si vreau...? (mai mult)
Buna seara. Urgent va rog un sfat orice! Am un peruș, urma să facă 7 ani. De ieri dimineață am observat că se simte rău, azi pe la prânz când m- am uitat la el l- am văzut plin cu sânge, ...? (mai mult)
Buna, am un Amstaff de 6 săptămâni, abia adus acasă. Ideea care este, nu doarme daca nu îl pui cu tine în pat, face o gălăgie de nu poți să stai de el, mă chinui cu el toata noaptea si nu vrea...? (mai mult)
Buna am și eu o întrebare dacă mă puteți ajuta am un Bichon Maltez în vârstă de 8 luni și când plec de acasă îmi face dezastru în camera rupe pungi sau ce sau folii și mi- a rupt și cearceaful...? (mai mult)
Bunăă! Persul meu „danseaza" toată ziua în colivie și nu are stare! De ce oare face asta? Ce pot face pentru a-l calma?
Buna seara, urmează să- mi cumpar un Amstaff și din cate stiu trebuie înregistrat la poliție. Cei care mai aveti astfel de câini si ia- ți înregistrat, ce acte sau lucruri vă trebuie când mergeți?...? (mai mult)
Ce inseamna in integrame "…" spre ex: Masina… de familie si raspunsul e AUTO. care e explicatia?
Buna ziua, De ceva timp caut crescatori sau deținători de Amstaff, imi doresc foarte mult un pui, preferabil mascul dar e ok si femelă, să fie neapărat rasă pură. Dacă știți pe cineva prin...? (mai mult)
Ce îmi trebuie pentru a crește un hamster? Vreau sfaturi utile.
Salut! Ce aparat foto (DSLR) recomandați atat pentru poze calitative cat si la un preț accesibil? Ca hobby, nu ceva profesional si scump ???? De preferat Nikon. Mulțumesc!
Salutare TPU! Ceva sfaturi cum sa scap catelul de giardia? Dupa problemele de piele acum la veterinar l-a diagnosticat cu giardia, dar scaunele sunt tot cand moi cand tari. Nu stiu ce sa ma mai fac.
Salut TPU! Șoferii de Bolt acceptă animale de companie în mașinile lor?
Au trecut deja 18 zile de la depunerea primului ou a papagalului meu kakariki dar el tot nu a eclozat. Asta poate înseamna faptul că oul nu e feritil, sau e doar o întârziere neașteptată?
Buna, am primit un pui de pisica, am observat mai târziu ca are niște chestii albe in jurul anusului, arata ca niște 2- 3 pietricele mici albe dar nu sunt sigura dacă sunt viermișori. Știe cineva...? (mai mult)
Acum 2 săp. papagalul meu kakariki a depus primul ou. Ieri când am lăsat- o să zboare prin casă am văzut faptul că pe pieptul ei nu se mai afla nici- o pană. Este normal sau este o boală care ...? (mai mult)
Ce modalități folosiți pentru a opri pisicile din a se urca în bradul de Crăciun?
Bună! Am o cățea în vârstă de 9 ani care a fost în călduri până acum 2 zile. De aseară a început să aibă niște scurgeri apoase limpezi, bea apa multă urinează des se linge la vulvă...? (mai mult)
Salut TPU. Tot încerc sa găsesc un site mai vechi de anul trecut din 2023. Era ca și un joc cu detectivi în care trebuia sa rezolvi niște indici ca sq rezolvi întreg puzzle- ul iar la final cel ...? (mai mult)
Salut TPU! Este legal în România să colectez ciori moarte găsite pe câmp, să le împăiez și apoi să le vând, fie în țară, fie în străinătate? Trebuie să obțin vreun permis sau să...? (mai mult)
Am 2 perusi. La început am fost neștiutor [prost] și băgăm mana în colivie și ii luam în mana și ei erau foarte speriați.Acum nu știu dacă mai pot sa ii imblanzesc și nici nu știu cum. Spuneți-...? (mai mult)
Cum poti imblanzi cel mai repede perusii adică sa îi iei pe deget? As vrea sa aflu ca as vrea sa nu mai fie speriosi
Buna, am nevoie de un sfat, de o luna am un motan british short hair care a fost al mamei mele, are in jur de 3 ani, la mama statea si in casa si afara, adica se cerea afara cand voia sa- si faca ...? (mai mult)
Buna TPU M am decis sa imi duc catelusa de la casa la bloc Credeti ca se va adapta? Are 6 ani si e boxer Oare voi reusi sa o invat sa isi faca nevoile afara? E destul de linistita de fel, dar e cam...? (mai mult)
Am salvat un porumbel atacat de pisici pe șine, nu zboara, e cam ciopartit si cateodata merge drept alteori se zbate si cade in cioc. Apa bea doar daca ii bag eu ciocul iar de mancare nu se atingea ...? (mai mult)
Salutări, nu știu cât de corectă este categoria aleasă, dar am și eu câteva întrebări pentru cei pasionați de mașinuțe RC și machete. Caut de ceva timp o mașină RC, de preferat de drift,...? (mai mult)
Buna TPU, am o urgenta, ma pregateam sa ma culc si mereu inainte ma uit in imprejurari sa vad daca sunt paianjeni dupa pat sau ceva, (am fobie). M- am uitat si am vazut deasupra patului jos langa calorifer...? (mai mult)
Bună! Pentru cei ce lucrează sau au lucrat livrator de mancare la glovo! Câți bani trebuie sa ai la tine în fiecare zi? Am auzit ca la tazz trebuie sa ai minim 200 de lei bani de rulaj.
Salut! Am nevoie de un răspuns cat de rapid se poate, dau funda! Deci, eu iubesc foarte mult cățeii. Și am decis sa îmi iau un pudel toy, care să îl țin în casă. Când m- am uitat pe olx am...? (mai mult)
Bună ziua, de dimineață am observat ca, câinele meu are piciorul rupt..nu înțeleg cum a reușit, aveti idee cat ma duce in total sa l bage in ghips?
Pentru cei care fumeaza iqos, in iqos club, unde sunt ascunse cele 3 simboluri? caut de prea mult timp si nu mai am solutii :
Porumbiță mea nu sta pe ou, pot pune un bec roșu deasupra oului? Oare ii tine de cald oului?
Buna, am o întrebare, ce mâncare trebuie sa ii dau unui pui de porumbel abia ieșit din ou?
Https://pin.it/1dNfO61ZN Buna TPU, Caut de ceva vreme acest motan incaltat și nu găsesc modelul să- l fac, mă puteți ajuta cu modelul in format PDF sau cu o pagină de unde îl pot...? (mai mult)
O porumbiță Intr o zi cat sta pe oul ei? Întreb asta deoarece porumbița mea nu prea sta pe ou, ea este prima porumbița care a făcut un ou și nu prea știu cu "ce se mănâncă", daca îmi poate...? (mai mult)
Bună! Am o cățea American Bully, are aproape 6 luni și i s-a umflat vaginul și îi curge o secreție puțin albicioasă! Credeți ca intră în călduri sau are infecție?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Biancasata întreabă:
magda00 întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!