Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…
hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta,vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…
M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba
Imi place vrajeala ta.dar sa nu intelegi gresit. daca ti-am zambit nu inseamna ca m-ai prostit."
Nu mai e Ea! Fetita ce tacea! Astazi iti spun PA,ieri poate imi pasa.
Te uiti la ea,dar ma vezi pe mine o atingi pe ea, dar ma simti pe mine ma vrei pe mine, dar te multumesti cu ea niciuna ca mine, 1000 ca ea!
Elegant, dar ce e dincolo de fata asta, stiu doar cei pe care i'am facut sa planga'n viata asta.
...
VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-2016.html
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune,
Sper sa iti placa
O sa iubesc ce.mi place. O sa uit ceea ce ma doare.
Las in spate amintiri ce dor, n.am nevoie de aripi sa zbor!
Ti.a promis stiu! Te.a mintit stiu! El o sa regrete cand e prea tarziu!
Prietenii cei mai buni sunt cei dupa care nu poti pune virgula, ci punct
Aproape tot se iarta dar nimic nu se uita.
Atunci cand vei vrea sa ma ranesti, adu.ti aminte ca ai facut.o deja.
Cu greu urâm ce am iubit cu adevarat.
True love story never ends.
Vreau sa.i fac sa zambeasca pe cei care au plans si sa.i uit pe cei care m.au uitat.
Iar cateodata nu.mi permit s.arat cat de mult ma doare.
Ceea ce obtin usor. N.are nicio valoare.
Stelele nu cauta sa fie faimoase, ele doar stralucesc...
N.ai sa schimbi nimic din ce nu se poate sterge.
Hai sun.o tu, spune.i ca ti.e gol sufletu. Ca atunci cand a plecat a luat cu ea totu!
E felul tau de a fi, sa ma faci sa te iert mereu.
Si chiar iti multumesc. Ca m.ai facut sa vad ca nu esti ce.mi doresc!
Nu plange dupa un baiat. Lasa`l pe el sa planga dupa tine. Ca fetele ofera si iarta. Da' baietii primesc si uita.
Nimeni n-o sa iti explice ce e dragostea... Asta singur intr.o zi de vara.o vei afla.
Zambetu' meu e din nou colorat. Am trecut peste tot ce mi s.a intamplat.
Dã.mi sansa sã fac tot ce ieri n.am fãcut. îmi pare rãu, n.am pretsuit si. am pierdut.
Priveste ceru'. uita de belele. eu am plecat cu gandu' la tine. nu la ele.
Orgoliul se afla în noi ca o forta a raului.
Apoi a venit ea si te.a iubit cu ochii ei frumosi de fata rea!
Nu te îngrijora daca un baiat îti spune "te sun eu" si nu suna. Poti sa fii sigura ca n.a uitat, nu ti.a pierdut numarul, n.a murit. Pur si simplu n.a vrut sa te sune!
În continuare te tin aproape ca la început.
Daca l.as putea avea în fata timp de o secunda pe cel caruia îi daruiam toate lacrimile mele în urma cu ceva timp, nu as putea sa îi spun decât : M.am vindecat de tine!
Acum ecoul tau îti spune asa : chiar daca ai puterea sa ascunzi ti.e dor de ea!
El s.a apropiat de ea, si.a bagat mâna în parul ei de la ceafa, a izbit.o de usa, apoi a sarutat.o pe coltul gurii.
Dintre toate pustoaicele eu ti.am mâncat zilele!
Pierduta în bratele lui. Ce acum nu ma mai înconjoara.
Iti e dor de mine, am dreptate? Pentru ca atunci când ai fost cu mine, am trecut prin toate!
Uita.te în ochii mei si adu.ti aminte ce iubesti.
Ca impreuna trecem peste tot. Ca o prietenie trece si prin FOC.
Numele tau este scris pe fiecare lacrima...
Cand mergi - de fapt stai... Cand iubesti - normal urasti... Visezi - dar de fapt traiesti.
Si cu toate c.a pus punct, spunand ca s.a terminat. Sufletul ii va sopti in gand: "nu am uitat".
Iar pe tine, pe tine, pe tine te urasc!
In aceasta vara hai sa fim niste straini, si poate voi invata sa te iubesc mai putin.
Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa.ti schiteze un zambet atunci cand esti trist.
Zambeste.n fata raului si nu va avea nicio putere.
Asa e si asa va fi mereu - o fata buna langa un baiat rau.
Uita.te la ea, ce firava pare... Dar uita.te in sufletul ei cate are!
Fiecare lucru are vremea potrivita si fiecare varsta are nebunia ei de.o clipa.
Amintirea e singurul drum pe care te poti intoarce in trecut /!
Ea este pentru unu'! Nu o pot avea doi. Dar face ca intre cei doi sa se nasca un razboi.
Ca o pata pe camasha, totul se scurge.
Astazi, un suflet plin de fericire, maine plange.
Sentimentul e inca viu si se mentine si in mine.
In ochii tai citesc fericirea. corpul tau e romanul care imi explica iubirea.
As vrea sa clarific lucrurile un pic. poti sa ai toti banii din lume, daca nu ai prieteni. nu ai nimic!
Adio! Am rezistat cat am putut. desi mi.e foarte greu. o sa o iau de la inceput.
In povestea noastra tu esti vinovat. ai pierdut un joc in care ai trisat!
Ai un mod de a veni usor la mine si cand iei, iei tot ce e mai bun din mine; x!
Impreuna sti ca dam bine in poza!
Dar totul este trecator, nimic nu.i vesnicie...
Fata ce frumoasa esti si cand plangi si cand zambesti.
Nu e ca o stea. E chiar o stea! Ce te lumineaza cum vrea ea.
Sunt o copila ciudata... Ce vrea mereu sa fie mereu imbratisata!
Si n.am nevoie de gloss, ca am zâmbetul pe buze!
Pastrezi secretu.n tine, stiu ca ma iubesti.
Nu e ca in filme, e putin mai bine!
Lacrimile tale numai au de mult efect asupra mea.
Pata pe care o lasa o singura minciuna nu poate fi stearsa de o suta de vorbe adevarate.
Indiferent cat de tare doare, tu trebuie sa stii ca-i doar o incercare trecatoare
Te iubesc si stii bine, dar tie nu iti pasa
Eu te plac, u nici nu bagi de seama.
Dar daca tu ai avea ceva de spus eu as fi fericita doar ca m-ai bagat in seama.
Tie nu iti pasa de loc e simt eu pentru tine
si nu vrei sa intelegi ca eu te plac enorm.
Pe cine nu crezi in stare ala te musca mai tare...
ma uit la tine si imi amintesc de prima oara care ne-am intalnit
Vrei sa-mi devii prieten? Demostreaza-mi!
Indiferenta? Asa m-a facut mama.
Rea? Doar cu unii.
Prefacuta? Asa m-a facut mama.
UN SFAT? STAI DEPARTE!
~~{Te iubesc La Nebunie Ca Un Tort Pe Farfurie}
~~{Te-as Manca Cu Lingurita Si Ti-as Saruta Gurita}
Daca as fii apa nu as avea nevoie de lacrimi. Daca as fii foc nu as avea nevoie de caldura. Daca ai fi langa mine nu as avea nevoie de nimic
Alerg prin viata, si-am obosit!
(mai ales la ora asta)
A studia si a nu gandi este o risipa. A gandi si a nu studia este periculos.
is plina, plina de dorinte,
ce sa mai fac cu ele,
sa le arunc la cos,
sa le transform in neputinte...
e greu sa mergi pe culmea vietii
cu inima pustie
e greu sa suferi in tacere
si nimeni sa nu stie
deasupra mea sunt stelele si imi indeplinesc visele mele, doar un vis am: sa te am langa mine, ca mi-e dor de tine:((:((=((
am invatat sa sufar in tacere, sa plang pe intuneric...iar dimineata...cand ma trezesc. lacrimile mele se transforma in zambete straine:(
Mi-e sufletul gol...si chiar daca-i asa usor
Tot nu mai pot sa zbor!
Doar caaaaad!
Ti-am spus.Nu vreau sa fii doar in trecutul meu. Caci astfel nu am niciun viitor...
si imi e greu.
I need you here with me. Cause music makes me free
Sunt un exemplu rar.Gata sa dispar.Dar mai tin un an fraierii pe jarO ard in mod bizar ca bomba in buzunar Cu stilul meu murdar
cu toate astea tu stii bine ca orice ar face pan'la urma tot la tine vine...asa ca ai grija de el nimeni nu-i la fel
Telefonul il strang Cu obsesie in mana Nu stiu cum sa fac sa te sun Dar simt ca totul e degeaba Este fara rost Si stiu ca ziua asta Imi va merge prost
totul trece... asa se spune.dar nimic nu trece fara sa lase urme
Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa!
Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare.
Si decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castigat
orice femeie are langa ea barbatul care si-l doreste.dar numai o femeie inteligenta are langa ea barbatul pe care altele si-l doresc
niciodata nu e prea tarziu! toate trebuie sa leincerci, incearca-le pe viu! cand toti prefacutii se prefac ca stiu. ridica doar degetu mijlociu?!
Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schiteze un zambet atunci cand esti trist.
Zambeste chiar daca ai sa cazi Chiar daca soarele apune si azi
Senzatia e unicaa, doza de risc e mica.Viciul meu implicaa doar placere si dependenta psihica
Lumea asta te distruge, Te induce in eroare, Fura tot si apoi fuge, Te raneste si te doare!
Si realizez ca pot[Sa uit tot]Ca si cum n-ar fi existat deloc… Intorc privirea peste umar, intalnesc un altu in drum. poate am pierdut ce aveam…pentru altceva mai bun
Nu inghit in sec.Inghit in demisec. Urmatoarea lege o astept direct. Ma exprim sa intelegi mesajul. Eu nu-s mata sa-mi cenzurez in fata ta limbajul!
Am invatat sa am rabdare ca totu-ti iese /Atunci cand nimeni nu te crede instare
Ating cote maxime in mod periculos.Totul in jur e mult prea dubios. Spui ca am tinte prea mari.Ce gresesc? Ti-am spus si mai repet ca tot ce-mi doresc o sa reusesc!
Petrece-ti timpul cu cei care iti demonstreaza ca si ei vor sa si-l petreaca cu tine
Te doare cand vezi ca nu-mi pasa.Si iti zic mereu "Numai Conteaza, Lasa"
O vezi cum pleacă, cu ochii goi. Eşti prea mândru sa o opreşti. Crezând ca vine inapoi.
Eu traiesc.Tu stai.Sunt tot ce ea ce tu visezi, ce iti doresti si n-ai!
"`. Chiar de-ar fi greu. Tot as zambi! De-as fi plina de probleme. Tot as glumi! Pentru Ca stii. viata E grea si lumea e rea! Cum as putea rezista daca nu m-as purta asa?
Uita ca am fost candva viata si sufletul tau, uita noptile cu mine, uita si sarutul meu!
• Profita d` fiecare clipa.ca`n fiecare paradis exista cate`o ispita
Ma mint si acum, si desi imi este dor, pun orgoliul in fata sentimentelor!
♥Inchisa`ntre patru pereti. Aud` km` singur tu te certsi `! Regrete, lacrimi sau pareri, azi ai ucis ziua de ieri, si-ai ingropat ziua de maine, asa ca PLEACA, binee?
Ma uit pe geam si vad cum totul se prabuseste in jurul meu.nu mai esti tu...inseamna ca nu mai sunt nici eu...
am ganduri interzise. dar mie imi sunt permise si in realitate nu doar in vise.Nu mai sunt aceea care eram acum zabesc atunci plangeam
[]~Nu sunt rea, sunt smecherita si stiu sa ma fac iubita,~[; X]~ hai sa facem o`ncercare, sa vedem care pe care… ~[:.]~
BRAIN is the engine of your body, but HEART is the engine of your life.
Fata destepta! Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede, Si pleaca inainte de a fi dezamagita!
Ce am vrut, ce am avut sau ce n-am avut cu toate ca am vrut! Prin cate am trecut, si totusi am stiut sa zambesc unui nou inceput.
Cum vorbesc sau cum ma comport nu conteaza.Atitudinea ta FALSA nu ma impresioneaza.Eu simt ca tot ceea ce fac e bine.Si niciodata n-ai sa poti schimba ceva la mine.
• Unii nu ma supσrta ●.Ii tratєz cu indifєrєntza ●. Orice s' ar intampla ●.Voi zambi intσtdєauna ●.Si nu ma vσi schimba ●
Si cand te uiti in ochii mei ce vezi? Ma bucur ca acum esti constient ce-ai reusit sa pierzi.
Esti jalnica si o sti prea bine! Nu ma ura ca sunt mai desteapta ca tine! Uraste-ti prietenul ca intoarce capul dupa mine, chiar si cand e cu tine!
Le tine pe restul la distanta. Stie ca n-are ce cauta pe langa vreo zdreanta. N-are nevoie de nimeni. Straluceste si singura, si el stie prea bine.
Ce crezi ca ma faci geloasa? Nuu fraiere, nu ma intereseaza.Si ce crezi? nu-mi pasa nici de tine, nici de ea, esti chiar jegos daca ai ales asa te pupa amica ta!
Stii ca nu stau dupa noroc. Si daca vreau sa iasa fum. Stiu unde sa dau foc
Daca ai fi fost destept si mi-ai fi aratat iubire, acum erai intr-o alta situatie cu mine.Credeai ca ma vei oftica, cu cate-o panarama de-a ta.Nu! Tu Doar scadeai in fata mea
Si totuşi, imi rezerv dreptul de a mă comporta ca o scorpie dacă sunt tratată prost!
Sunth gata sa traiesc o alta viata.Sunt gata sa afisez javrelor o alta fata
Am ganduri interzise, dar imi sunt permise nu mai sunt cum eram, acum zambesc, atunci plangeam
Chiar As plange pentru tine.Dar imi curge rimelul`!
Ce Sa Fac, Asta Imi E Firea.Sa Nu Crezi ca In Viata Te Inseala Doar Privirea.Tu Plangi "Mie Imi Vine Sa Rad".Si Totusi Te Simt Cum Ma Inujri In Gand.
Daca pentru un moment ai crezut cu o vei distruge. uite`o dupa putin tp: zambeste si e dulce
"•Inca o seara incepe gratios. Parfum in aer. Nimeni nu sta jos. Pahare pline. Agitatie. Si fetele fac senzatie! •"; D/
Si cand te uiti in ochii mei ce vezi? Ma bucur ca acum esti constient ce-ai reusit sa pierzi...
Ce am vrut, ce am avut sau ce n-am avut cu toate ca am vrut! Prin cate am trecut, si totusi am stiut sa zambesc unui nou inceput.
Cum vorbesc sau cum ma comport nu conteaza.Atitudinea ta FALSA nu ma impresioneaza.Eu simt ca tot ceea ce fac e bine.Si niciodata n-ai sa poti schimba ceva la mine.
Cazi, te ridici, tot ce zici, e rabdare.Plangi, te distrugi, vrei sa fugi, si te doare.Dai tot ce ai, si ce n-ai, totusi pare.Ca nu te descurci sa ii pui lumea la picioare.
Spune-ti doar atat "nu-mi pasa" oricarei lovituri ce se iveste-n viata.Invata ca sentimentu-i pur cand e reciproc.Ca dragostea e foc, stinge si uita acest joc.
Vezi tu? Momentan nu am chef sa privesc in jur! pentru ca te vad pe tine si imi vine sa injur!
Viata e un trandafir la care fiecare petala e o iluzie, iar fiecare spin e o realitate…
Da, Da, Da... eu sunt fata aceea căreia ii spuneai că nu-ti pasă de ea si acum ai da orice să fie a ta! Dar ghici ce? Asta niciodată nu se va intampla.
• E o lume in care toti se duc in eroare si uita. Ca cinevaa de sus ne priveste si ne ascultaa. •
Aproape tot se iarta dar nimic nu se uita.
Melancolia e sentimentul ca nefericirea are sa te copleseasca chiar in mijlocul paradisului.
Mileniu 3! E o lume a barbatului unde femeia detine cheia :)>-
Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura
Oare aceasta lume pe care noi o numim reala, Este reala? Sau doar un viis, din care nu ne vom trezi niciodata!?
Poate o alta ea îti va parea mai minunata. Simpla. Dar totusi COMPLICATA!
Deseori dragostea este un joc unde zarul chiar nu are niciun rost.
Uneori, cele mai scurte momente au fost probabil cele mai frumoase din viata ta.
Chiar daca pot pune fara sa ii placa ei, am vrut sa fiu si eu in acest''joc''
Nu e cea mai faina poza pe care o am, dar imi place imi inspira :FREEDOM!
Si nu uitatii dragostea nu are nimic in comun cu matematiica!
Când te ridici află prietenii cine ești, când cazi afli cine îți sunt prieteniiiiiiii!
Şi totuşi, viaţa e făcută să o trăieşti, nu să stai ca un mort într-un loc şi să te holbezi la alţii cum îşi trăiesc viaţa!
#. Dragostea e un joc în doi, dar de cele mai multe ori, unul dintre jucători se plictiseşte şi renunţă.
#. Şi uneori, fără să ne dăm seama, uităm că lângă există o persoană căreia putem să îi împărtăşim gândurile noastre, o persoană care se bucură alături de noi.
#. Încrederea este ca o radieră : Ea se face din ce în ce mai mică după orice greşeală
Si chiar cand crezi ca stii toate raspunsurile... viata isi schimba intrebariile :|
»✿» Esentele tari se gasesc in sticlutele mici.
»✿» Zambeste orice ar fi, mergi mai departe oricat de greu ti-ar parea ca e. ©
»✿» Traim sub acelasi cer dar niciunul nu avem acelasi orizont. ©
»✿» Fericirea este o statie pe drumul dintre prea putin si prea mult.©
»✿» Nimic nu mai conteaza, acum sunt pe un alt drum. ©
»✿» Imi revin aminiri de care nu mai pot scapa.Cand spun ca imi e bine, nu mai e deloc asa. ©
»✿» Viata este unoeri foarte zgarcita:trec zile, saptamani, luni si ani fara sa simti nimic nou.Totusi,odata ce se deschide o usa, o adevarata avalansa patrunde prin spatiul deschis.Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decat poti accepta. ©
»✿» Prin tine iubesc deci nu incerca sa ma judeci, ca ai uitat sa ma inveti cum sa fiu tare daca pleci! ©
»✿» Fericirea mea consta in a fi impreuna! ©
»✿» Chiar daca unii nu ne lasa sa traim, privim inainte si ironic le zambim. ©
»✿» Am nevoie de cineva care să fie alături de mine cu o vorbă bună. ©
»✿» Un om de succes este acela care poate construi o fundaţie cu cărămizile pe care alţii le aruncă în el! ©
»✿» Încearcă să înţelegi că nu vreau să pleci! ©
»✿» M-a durut că ai fost primul care mi-a întors spatele în loc sa fii cu mine să-mi ştergi lacrimile. ©
»✿» Dacă judeci o carte după copertă, ei bine.Vei avea de pierdut o poveste minunată! ©
»✿» Uneori e greu să treci singură prin toate chestiile, și să ții totul în tine pentru că ți-ai pierdut încrederea în toți. ©
»✿» Am jucat după regulile care îi făceau pe alți fericiți, dar nu și pe mine. ©
»✿» Daca sunt zile cand ma prefac ca nu vad minciunile, si cred anumite cuvinte, o fac ori din dragoste, ori din indiferenta. ©
»✿» Nimeni n-o să ne oprească, atâta timp cât incercăm, avem mereu o şansă. Nu-ţi fie frică, lasă visele să se împlinească. ©
»✿» Si am obosit sa-mi mai pese. ©
»✿» Trăieşte clipele intens chiar când nu eşti înţelesa, curajoasa, dar visătoare, găseşti pasul următor. ©
»✿» Mă vei putea înţelege doar atunci când vei gândi ca mine. ©
»✿» Lumea vorbeste da-si pierde timpu.Merg mai departe mi-ascult instincul.Trec peste toate fac loc si intru. ©
»✿» Da, zâmbeşti, iubeşti.Viaţa o trăieşti la maxim că doar în viaţa asta o singură dată eşti. ©
»✿» Nu am lasat pe nimeni sa ma cunoasca perfect. ©
»✿» Visele sunt ruinate. S-a cam dus speranţa.De aceea nu voi mai iubi, ca să nu-mi mai complic viaţa! ©
»✿» Atunci când vezi că toate au căzut pe capul tău.Ridică capul sus, se poate şi mai rău. ©
»✿» Ador persoanele care atunci când sunt tristă, încearcă să mă facă să râd. ©
»✿» Chiar dacă lumea îţi dă impresia că ţi-au crescut aripi încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ. ©
»✿» Pot să zâmbesc si să sufăr! Viaţa m-a făcut să nu arăt nimic din ce simt, pentru că se va găsi cineva care să îşi bată joc. ©
»✿» Fără probleme nu există viaţa adevărată. Mereu ai să primeşti, o zi rece, una caldă. ©
»✿» Stii care este partea buna atunci cand pierzi sau iti este luat ceva? Ca vei fi atat de orgolios sau atat de scarbit, incat nu il vei mai vrea inapoi. ©
»✿» Zambesc pentru ca exista persoane care ma fac cu adevarat fericita. ©
»✿» Daca planul A a esuat.Nu uita, alfabetul mai are 25 de litere! ©
»✿» Cea mai buna metoda pentru a nu ţi se mai rupe inima vreodata este sa te prefaci ca nu ai una. ©
»✿» Sper sa-ti dai seama ce fel de persoana esti.Si ca nici macar nu stii prietenii sa-i pretuiesti. ©
»✿» Drumul lung începe de unde ai obosit. ©
»✿» Accepta ca din tine numai bine o sa se nasca, fiecare trebuie sa invete sa zambeasca! ©
»✿» Am petrecut cu tine mii de clipe minunate. Te iubesc prin vorbe, gesturi si fapte! ©
»✿» Un zambet si indiferenta pot ascunde multe raspunsuri si sentimente. ©
»✿» Trecutul e istorie.Viitorul fantezie, iar prezentul trece zi cu zi. ©
»✿» Sunt o persoana normala, sunt ceilalti care ma fac sa ma simt speciala. ©
»✿» Lasa timpul sa treaca ca sa faci treaba sa mearga nu te grabi vei reusi. ©
»✿» Esti atat de dulce atunci cand zambesti, cand razi, cand plangi, cand ma certi, cand ma alinti, cand ma iubesti! ©
»✿» Cel ce te iubeste nu te face sa plangi, cel ce nu te iubeste nu iti merita lacrimile. ©
»✿» Va veni timpul cand o sa vorbim din nou, eu o sa rad si tie o sa iti para rau. ©
• Imi voi strange toate lacrimile si suferintele si le ingrop in TRECUT, insa nu inainte de a-mi inapoia inima, dupa care plec FERICITA deoarece am reusit sa o recuperez dupa atatea nopti nedormite. »
• Poate ca nu am sa pot sa-i spun personal MULȚUMESC persoanei care a reprezentat impulsul de care aveam nevoie pentru a imi pune viața pe picioare, dar vreau sa cred ca in sufletul lui stie lucrul asta. »
• E asa de usor acum cand ai prieteni si poti avea incredere cand ai nevoie de dragoste, ei iti acorda grija si atentie, cand treci prin viata si tot ce ai sperat este pierdut intinde-ti mana, deoarece prietenii vor fi prieteni pana la sfarsit. »• Multumesc ca a-ti aruncat cu pietre in mine, cu ele mi-am construit castelul, Multumita celora care ma critica am invatat multe si am ajuns sa ma uit la ei de sus in jos. »
• Nu permite timpului si uitarii sa-ti fure persoanele la care tii sau ai tinut. Nu conteaza daca ele te-au uitat deja.Pstreaza un coltisor de suflet pentru fiecare. »
• O mie de minciuni m-au facut mai rece si nu cred ca pot sa mai privesc lucrurile la fel. »
• Lucrurile pe care nu am crezut ca o sa le stii vreodata despre mine erau lucruri pe care NU le-ai inteles niciodata. »
• Un pic de adevar in spatele unei "Glumeam". Un presentiment in spatele unui "Nu stiu". O emotie in spatele unei "Nu-mi pasa" si intotdeauna o durere in spatele "Da, totul este ok". »
• Ma trec o mie de ganduri si apoi o mie de fiori, in o mie de zile diferite ca o mie de culori. »
• Invata ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea, dar ca esti responsabil pentru ceea ce devii! »
• Sa ai parte de iubire, si de tot ce ai visat, si de multa fericire.Eu am plecat!»
•Am invatat sa tind spre echilibru, un echilibru in tot si in toate. »
• Am invatat sa am propriile mele opinii fara sa ma las influentata de ceea ce e in jur, sa traiesc asa cum vreau eu conform valorilor si principiilor pe care mi le-am insusit. »
• Am invatat ca nu e un lucru rau sa plangi, caci lacrimile spala ochii pentru a vedea mai bine dupa aceea. Ele dizolva suferinta. »
• Am invatat sa nu ma las ingenunchiata de nici o durere, fie ea sufleteasca sau fizica, pentru ca in final voi reusi eu sa o scot la capat. »
• Am invatat ca viata nu se termina atunci cand anumite persoane te dezamagesc.»
• Zambeste si lasa-i pe ceilalti sa stie ca astazi esti putin mai puternica decat ai fost ieri. »
• Una e sa crezi in ceea ce nu exista si cu totul altceva sa pui la indoiala ceea ce este evident. »
• Numai o mare nenorocire ne poate arata cat de marunte sunt nemultumirile "insuportabile". »
• Este minunat ca in viata ta sa existe cineva pentru care tu sa insemni ceva.Acel cineva pentru care viata ta sa fie importanta.Acel cineva al carui chip sa se lumineze cand te vede.Acel cineva care sa-si fi facut un scop din a te face fericit! Acel cineva pentru care tu sa contezi! »
• Sa nu iti fie frica niciodata sa spui adevarul, dar nu uita uneori este mai bine sa taci din iubire pentru aproape.Si sa nu taci niciodata din neglijenta din usurinta sau din lasitate! »
• Raman tot mai dezamagita de rautatea de care dau dovada unii oameni.Azi ma relaxez nu ma enervez. »
• Ca sa obtii fericirea suprema trebuie sa ai pe cineva cu care sa o imparti. »
• Un gand, un vis, o dorinta, tristete, bucurie.Fiecare dintre noi le simte, le traieste si doreste la un moment dat sa le impartaseasca. Vrem sa iubim, sa fim iubiti, si totusi, parca exista ceva mai profund, ceva mai trainic, ceva ce ne da cu adevarat putere, ceva ce nu ne lasa sa ne descurajam, ceva ce ne da pana la urma aripi sa visam din nou.Sa fie acest lucru prietenia? Pentru fiecare dintre noi, prietenia inseamna ceva, fiecare ii da valente diferite.Si totusi, pentru cei mai multi, prietenia inseamna, de cele mai multe ori, TOTUL. »
• Oricat ai da tu timpul inapoi nu o sa mai fie ce a fost o data intre noi. »
• Viata te face uneori sa intelegi ca trebuie sa faci un compromis, cand esti fericit esti nevoit sa plangi si cand esti trist tu trebuie sa razi! In viata totul ti se pare o simpla adiere dar in viata cu adevarat trebuie sa rezisti cand esti lovit cu putere. »
• Iubirea e un joc prostesc intre doi oameni, care printr-un singur sentiment pluteste ca un flug plutind prin aer! Ca o raza de soare purtata de mare, ca o speranta care niciodata nu moare. Dar viata si sentimentele se schimba si intr-o clipa poti vedea ca marea iubire se schimba. »
• O ultima lacrima se scurge pe obrajii mei o ultima suflare din elixirul dragostei. O ultima speranta, o ultima iubire, un ultim sarut si-o umbra amintire! »
• Adu-ti aminte de clipele petrecute impreuna, de clipele frumoase cand ne tineam de mana.Cauta acolo adanc in inima ta si cu siguranta tu vezi ca eu mereu voi fi a ta! Nici cerul nici lumea de demult nu o sa poata sa stinga al nostru cel dintai sarut! »
• Vreau lacrimi putine si multe sentimente, vreau o priveliste pustie dar o inima zglobie. Vreau sa plang de cate ori in mare se arunca raza soarelui si vreau sa rad atunci cand sufletul atinge culmea raiului. »
• Iubirea este atunci cand sufletul incepe sa cante si florile vietii tale infloresc singure. »
• Intotdeauna pregatita pentru raul care vine.Intotdeauna fericita daca treaba merge bine. »
• Toti avem propriile noastre masini ale timpului. Unele ne duc inapoi, se numesc amintiri. Unele ne duc inainte, se numesc visuri. »
• Desi facem parte din lumi diferite, avem o singura amintire a aceleeasi povesti. »
• Cu timpul iti dai seama ca nu viitorul era cel mai frumos ci momentul pe care il traiai atunci. »
• Mi-e dor sa te ascult si sa ma asculti cum bat campii si rad fara oprire ore in sir. Mi-e dor sa ma gandesc la tine inainte sa adorm. Mi-e dor sa inchid ochii si sa visez. Mi-e dor sa indraznesc. Iar cel mai dor imi este sa ma tii in brate. »
• Cred ca atunci cand iubesti, n-o vezi limpede pe persoana iubita.Nu degeaba se zice ca dragostea e oarba. »
• Viata e plina de necazuri dar si bucurii, asa ca incearca sa fii tare cu fiecare pas. »
• Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii.Ma pricep la asta.Ca dovada, te-am ales pe tine. »
• Nu exista rau sau persoana pe lumea asta care sa te faca sa uiti ce ai adorat candva. »
• Vremurile bune iti aduc prietenii. Vremurile grele ii incearca. »
•E bine sa stii ca e cineva care sa-ti fie mereu aproape, o mana care sa te ridice cand simti ca treci prin diferite etape. »
• Au fost diverse momente peste care impreuna am trecut, diverse sentimente pe care le-am impartit de la inceput. »
• Putem spune ca ne stim dintotdeauna, in momentele grele ne-am intins una alteia mana. »
»✿» Il simt aproape de mine in zilele mai reci, e acea senzatie care te ajuta peste toate sa treci! »
»✿» Problema ta e si problema mea. Daca tu dai de belea, dau si eu de belea. UNITI, asa am fost mereu...IMPREUNA nimic nu e greu! »
»✿» A fost odata un cantec de dor acum sunt numai amintiri ce par ca dor. »
»✿» Se spune ca ploaia e mai rece atunci cand in suflet te doare. »
»✿» Au fost momente in care numai doream nimic, cazusem si simteam ca numai pot sa ma ridic, dar pot sa trec peste toate, important e cum trec, cine ramane cu mine, nu de langa cine plec.
» Mint, sunt falsa, sunt egoista, iti zambesc desi imi esti indiferent, te ascult desi putin ma intereseaza ce spui, te intreb desi nu ascult raspunsurile tale. »
» Intre tine si el se afla un zid.Este un zid peste care nu poti trece care ramane acolo intre voi 2 pentru totdeauna! Zidul asta poate fi reprezentat prin:ura, gelozie, distanta sau iubire. »
»✿» Trebuie sa fii tare.Sa demonstrezi ca poti, sa fii în centrul atentiei si mai presus de toti.
»✿» Vorbeste-ma pe la spate, critica ta imi hraneste orgoliul, invidia ta ma face sa merg mai departe.
»✿» Nu poti forta un om sa te placa, nu esti bine venit, pleaca, orice rau final trebuie sa treaca.
»✿» Ceea ce esti tu, eu pot fi oricand, dar ce sunt eu, tu nu vei putea fi niciodata.
»✿» As vrea sa te revad, si daca nu cer prea mult. Mi-ar placea sa imi vorbesti ca as vrea sa te ascult.
»✿» Te-am avut si te-am pierdut de atatea ori incat nu stiu daca ai fost vreodata pentru mine.
»✿» Un zambet si indiferenta pot ascunde multe raspunsuri si sentimente.
»✿» Realitatea nu e niciodata la fel de frumoasa ca visele pe care ti le-ai facut.
»✿» Iti spun pentru a mia oara:fiecare zi cu tine este extraordinara!
»✿» Cateodata ierti unele persoane pentru simplul motiv ca le vrei in continuare in viata ta.
»✿» Orgoliul ma face sa pierd multe lucruri. Dar imi salveaza mereu demnitatea.
»✿» Uneori imi repet ca pentru a redescoperi paradisul trebuie sa treci prin infern.Si ca pentru a regasi viata normala, dupa ce n-ai stiut sa o pretuiesti, trebuie sa strabati un cosmar.Sa strabati, adica sa depasesti.
»✿» Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara.
»✿» Intelept este acela care traieste in fiecare zi ca si cum in fiecare zi si in fiecare ceas ar putea sa moara.
»✿» Viata-i scurta merita sa o traiesti.Confrunta toate greutatile ce le intalnesti e foarte important sa inveti cum sa trisezi, sa nu abandonezi un joc pe care il pierzi.
»✿» Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia esecurilor:incercarea de a face pe placul tuturor.
»✿» Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti…nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le.
»✿» Am cautat fericirea acolo unde nu trebuia, acolo unde am crezut ca e si iubirea, dar am gasit in schimb speranta dar si daruirea.
»✿» Nu mai iert minciuni, nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.
»✿» Si decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castigat.
»✿» O sa iubesc ce-mi place. O sa uit ceea ce ma doare.Nu o sa iert ceea ce mi se greseste. O sa fiu buna cu cine merita! Si rea cu cine trebuie!
»✿» Dupa parerea mea ramane asta. Voi ce parere aveti?
»✿» Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea.Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum
»✿» Daca oferi dragoste, frumusetea va creste si toate acestea pentru ca dragostea este frumusetea sufletului –
»✿» Frumusetea personala este mult mai mare decat orice recomandare
»✿» Caracterul nu poate fi creat in liniste.Doar prin experienta incercarii si a suferintei sufletul poate fi intarit, ambitia sa fie inspirata si succesul atins.
»✿» Ajungi in vremea in care iti dai seama cat timp ai pierdut ca nu ai trait viata la momentul potrivit.
»✿» Lumea nu ne poate oferi ceea ce nu primeste de la noi.
»✿» Uneori am momente in care ma gandesc la trecut, momente in care ma gandesc la tine, dar pana si ele sunt din ce in ce mai rare, si...Zambesc!
»✿» Timpul trece, dar nimic nu se uita!
»✿» Avem prea putin curaj sa ne rostim vorbele inimii.
»✿» Din privirea mea curg lacrimi de tristete.Plang pentru ca am intalnit oameni cu o mie de fete.
»✿» Dorul e cel mai apasator sentiment.Sa duci dorul unei persoane si sa stii ca nu poti sa faci nimic in privinta asta.
»✿» Niciodata nu vei avea o a doua sansa pentru a lasa prima impresie.
REPLICI DIN AGENDA FETELOR.
Crezi in dragoste la prima vedere sau mai e nevoie sa mai trec inca o data?
Imi dai si mie o poza ca sa stiu ce sa ii arat Mosului ce sa imi aduca de Craciun
Am invatat cumva la scoli diferite impreuna?
Ajuta-i pe sarmani. ia-ma cu tine acasa
Si care ar fi sansele sa capat mai mult decat o conversatie?
Vreau sa iti acord premiul 'Totcevrei' si ai castigat dreptul la o intalire cu mine cu toate cheltuielile platite. Acum daca imi dai numele si nr de tel ca sa te contactez sa poti intra in posesia premiului
Esti religioasa? Pentru ca esti raspunsul rugaciunilor mele
E ziua mea. Ce zici de un sarut? (Chiar e ziua ta?) Nu. Dar ce ai zice de un sarut oricum
Uite-ma ca am aparut acum mai ai 2 dorinte
Un urs polar urias! (Ce?) Am spart gheata!
Am avut o zi proasta si intodeauna zambetul unei fete dragute ma inveselestenu vrei sa imi zambesti?
Ce caine dragut ce numar de telefon are?
Scuza-ma am observat ca nu m-ai observat!
Chemati politia. Este ilegal sa arati asa de bine
O sa ma saruti sau trebuie sa mint in jurnal?
Hai sa mergem la mine acasa si sa facem ce o sa le spun tuturor maine ca m-a facut oricum
Mi-ai furat inima dar nu-i nimic mai am alta in frigider acasa
Vreau sa ii dau satisfactia de-a mea refuza. Hai da-i drumul
Ce iti place sa mananci dimnineata? Ea: De ce? Ca sa stiu ce iti gatesc maine dimineata
Vroiam sa arat acestor flori cat de frumoasa esti...
Esti asa de mihsto cum zic toti baietii?
Scuza-ma vorbeai cu mine? EA: Nu. Atunci incepe acum
Asteapta sa se termine petrecerea dupa ce se consuma alcool si te adresezi unei persoane pe care nu o stii 'Haide ca mergem'
De ce o fata draguta ca tine vorbeste cu un idiot ca mine?
Tu esti motivul pentru care am venit singur aici
S-ar putea sa pleci in curad pentru ca celelate fete sunt invidioase pe frumusetea ta
Vocile mi-au zis sa vin si sa vb cu tine
Tatal tau este terorist pentru ca tu esti o bomba
Doamne ce ma bucur ca nu sunt orb!
Unde ai umblat toata viata mea?
Ce-ar fi sa ii faci o surpriza mamei tale si sa ii zici ca diseara nu vii acasa?
A pe tine te stiu nu ai fost finalista in 'Miss Romania?'
Pot sa iti iau ceva de baut sau iti dau banii?
Poate ca nu sunt cel mai dragut baiat dar sunt singurul care vorbeste cu tine
Nu te supara ai nu numar de telefon ca eu l-am pierdut pe al meu
Sunt nou pe aici poti sa ma ajuti sa ajung in casa ta?
Cred ca am probleme cu ochii nu-i pot dezlipi de tine
Tu dormi in bratele tale? Ea:Nu. Atunci pot sa dorm eu?
Fii unica si diferita spune DA!
Arati asa de bine incat era sa fac infarct
Nu sunt beat ci doar m-ai ametit tu
Mazgalici ma cheama dar poti sa imi spui 'iubitule'
Arati exact ca a doua sotie a mea. Ea: De cate ori ai fost casatorit? Tu: O data
Te-am urmat pana acasa. O sa ma pastrezi?
Trebuie sa ma insor cu cineva ca sa nu ma expulzeze.
(in timp ce ea pleaca) Hei nu ai uitat ceva? Ea: ce? Tu: Pe mine
Avem vreun prieten comun care sa ne faca lipeala?
Ai o harta? Ca m-am ratacit in ochii tai
Mama ta a fost o hoata? Ca vad ca luat stelele de pe cer si le-a pus in ochii tai.
Scuza-ma dar cred ca este timpul sa facem cunostinta.
Vorbim sau continuam sa flirtam de la distanta?
Am atatea emotii in fata ta incat mi-am uitat replica de agatat.
Scuza-ma mi-am pierdut ursuletul vrei sa te culci tu cu mine?
Poti sa imi imprumutii si mie telefonul? Ea: De ce? Tu: Ca sa o sun pe mama si sa ii zic ca am intalnit fata ideala. (sau ca pentru prima data m-am indragostit)
Scuza-ma fusta ta e din spatiu? Pentru ca fundul asta e de pe alta planeta.
Scuza-ma vrei sa dansezi? Ea: NU! Tu: Poate ca nu m-ai auzit bine... am zis ca arati f. grasa cu fusta asta!
Mishto fusta. Pot sa ti-o iau eu?
Am avut dreptate esti din Rai
Coprul tau e alcatuit 90% din apa si mie mi-e sete
Trebuie sa sun in Rai si sa zic ca si-au pierdut un inger
Stii ce ar arata bine pe tine? Eu!
Esti sigura ca nu ne-am mai intalnit in vieti anterioare?
Sunt un hot si am sa iti fur inima!
Poti sa imi dai si mie indicatii catre inima ta?
Daca tipi te omor!
Felicitari ai fost alesa 'Cea mai frumoasa fata din camera asta' iar premiul este o intlanire cu mine
Buna! Eu sunt un idiot!
Mai am 3 zile de trait...
Da... cautarea ta s-a terminat
Salut! Numele meu este Mazgalici tine-l minte o sa il strigi mai tarziu.
Poate ca nu sunt cel mai frumos baiat de pe aici dar nu uita ca frumusetea e trecatoare
Nu mai pot astepta pana maine. Ea: De ce? Pentru ca arati din ce in ce mai bine
A iesit soarele sau doar ai zambit?
Woaaawww! Astia sunt reali?
Trebuie sa fii obosit pentru ca ai umblat prin mintea mea toata ziua
Cred ca sunt in Rai pentru ca am vazut un inger!
Esti chirurg? Ca mi-ai scos inima
Replica mea de agatat a fost publicata pe internet... vrei sa o auzi? Ai un ceas?
Eu nu sunt asa de inalt dar acum stau pe portofelul meu
Stiu ca laptele face bine corpului dar tu cat ai baut?
*Un om e frumos dupa cum iubeste.
*Fa ca zambetul tau sa schimbe lumea, nu lasa lumea sa schimbe zambetul tau
*Nici odata nu am crezut, ca o sa vorbim de noi la trecut.
*Pentru a fi de neanlocuit, trebuie sa fii diferit.
*Oamenii iti zic ca te-ai schimbat, atunci cand nu mai esti cum vor ei sa fii.
O pagina foarte frumoasa cu statusuri cauta pe facebook pagina Real life si vezi acolo sper ca ti-am fost de ajutor:*
anonim_4396 întreabă: