1.De-as fi apa n-as mai avea nevoie de lacrimi, de-as fi foc n-as mai avea nevoie de caldura, de-ai fi doar al meu n-as mai avea nevoie de nimic!
2. I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine…
3.As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc…
4.Eu Sunt Aeru` Sh Vantu`/Tu Ejt| Cerul Sh Pamantul/Eu Sunt Dragostea Curata/Tu Iubirea Adevarata!:x
http://sweety-things.weebly.com/ aici vei gasi multe texte de dragoste sper sa iti fie de folos :*
P'pa
Ti-am dat o suta de mii de motive sa ma iubesti. M-am ridicat sa fiu motivul, ceva pentru care zambesti!
Si tot ce e bun in viata mea e doar din vina ta`!
Nu vreau sa te pierd. tine minte esti tot ce mi-am dorit`
Orice ar fi stiu ca ma iubeste pana la cer.Cu sufletul lui de baiat de cartier.
Ai fost mereu langa mine cand mi-a fost viata mai grea. M`ai facut sa cred in tine, in inima ta
Pentru ca te-am iubit Pentru ca nu ai meritat Pentru ca mai facut sa sufar Pentru ca nu te pot uitat Pentru Simplu fap ca te iubesc si nu iti pasa Pentru ca mai facut sa imi fie dor de tine Pentru ca nu esti langa mine cand am nevoie de tine Pentru ca m-ai uitat Pentru ca nu meriti nimic Decat ura...