anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine stie un film HORROR? Nu comedie gen : Saw, Evil dead sau toate porcariile.HORROR in adevaratul sens al cuvantului.Film care este interzis in 20 de tari. Acord funda celui care imi da cel mai horror film care exista.

13 răspunsuri:
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Cannibal Holocaust e comedie pura.M-am uitat la el acum 2 ani si am ras pe tot parcursul filmului.E amuzant happy big grin.In orice caz multumesc happy

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate ca ai o predispozitie spre psihopatie, cum sa razi cand vezi asemenea filme dar in fine

Mi-se par foarte amuzante.Mă uit la filme horror de cănd eram mic, sunt obișnuit cu chestiile astea și nu mă sperie deloc.Ba chiar din contră sunt foarte distractive.

Si eu la fel, de aia mam oreintat spre filme mister care imi plac mult mai mult decat porcarile astea de groaza, am descarcat o data vreo 300 nu am avut ce vedea, dar acum am o colectie de filme mister si sunt cool

Da sunt faine și filmele de mister.Mie mi-sa părut cel mai fain film de mister Scooby Doo.E foarte fain, și uneori este distractiv.Ție ce film de mister îți place cel mai mult?

Inca nu pot spune ca abia am vazut cateva, vad pe zi 1, 2
The Curious Case of Benjamin Button (2008),Shutter Island (2010) http://www.cinemagia.ro/filme-mister/voturi/

| HTH a răspuns:

Alea cu exorcizari is cele mai naspa.
The Exorcist
The Exorcism of Emily Rose (1 si 2)
etc

| anonim_4396 explică (pentru HTH):

Filmele astea pentru mine sunt comedie pura happy Chiar si amuzament happy.In orice caz multumesc happy

| HTH a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere! E ok, suntem diferiti.

| Bobrov_Tudor_1971 a răspuns:

Incearca sa te uiti la Cartea Mortii.Este un film foarte horror, dupa parerea mea.

| anonim_4396 explică (pentru Bobrov_Tudor_1971):

Filmul este comedie pură.Am râs cu lacrimi la acest film.Mulţumesc oricum!

| iTeo94994 a răspuns:

Serbian Film sau cv de genu asta