Nimeni nu va da nume, asa ca
Daca e sa ma refer la mine, am fost atentionata in anumite cazuri de anumiti useri ca ceva nu e in regula, am revazut, am corectat daca era cazul si am multumit pentru atentionare.Nu stiu daca sunt rautacioasa
Cei care nici in viata reala nu se simt impliniti iar pe Internet isi etaleaza indirect virtual frustrarile si neimplinirile.
Si eu mai sunt nedreapta cu cativa dintre useri TPU dar doar cu cine merita si nu am de ale, trebuie sa ii pun la punct altfel ramai proasta pe aici
Păi de obicei userii răutăcioşi nu prea au o ''viaţă'' lungă pe TPU pentru că sunt suspendaţi. Te poţi uita la secţiunea ''Utilizatori suspendaţi'' şi o să găseşti acolo.
Pai toata lumea de pe aici ar trebui sa fie putin rautacioasa, altfel ar fi plictisitor . Tu cine crezi ca sunt cei mai rautaciosi? Sigur ti s-a pus pata pe cineva nu ?
Nu nu mi s-a pus pata pe nimeni dar am vazut o intrebare asemanatoare si erau persoane care chiar ar merita...
Nu cred ca ar sti cineva sincer poti sa fi si expert TPU dar daca o itnrebare este pusa la misto poti sa o iei in ras