Problema e ca poate tu ai pus prea mult suflet, ai dat totul iar in schimb nu ai primit cat trebuia! Pune in balanta totul, si bune si rele si vei gasi pacea interioara de care ai nevoie!
Deci după ce ţi-am citi întrebarea am realizat un lucru; şi acela este ce prostie şi ce pierdere inutilă de timp a fost să oc itesc. Chiar vreau să te ajut însă ar trebui să ştii că nu putem. Noi nu suntem prietenul tău ca să îţi putem ce simte şi gândeşte el. Dacă a trecut printr-o perioadă mai grea de care nu ţi-a spus pentru a nu te îngrijora sau poate doar s-a plicitsit de tine lucru ce l-ar face un idiot.,, poate gresesc cu ceva?" singurul lucru cu care ai greşit este că ai pus întrebarea asta în loc să vorbeşti cu iubitul tău. Relaţia sâse bazează pe încredere lucru care la voi cam lipseşte. Poate mulţi vor considera răspunsul meu ca fiind o insultă sau mai ştiu eu ce chestii ofensatoare însă cei care pun întrebări despre relaţii trebuie să înţeleagă odată şi o dată un lucru, problemele din viaţă reală care necesită discuţii pentru a se rezolva nu se pot rezolva pe internet.Nu putem să vă spunem noi ce paşi să urmaţi pentru ca problemele să vă fie rezolvate. Când te,, cuplezi" să zic aşa cu cineva îţi asumi şi trebuie să înţelegi că nu trebuie neapărat ca relaţia să meargă însă în cazul vostru asta nu este valabil deoarece voi nici măcar nu încercaţi măcar să vedeţi dacă vă potriviţi sau nu. Şi chiar dacă relaţii urmează să se destrame tipul nu este singurul de pe planeta. Viaţa înseamnă schimbare iar noi oamenii trebuie săîneţelegem şi să ne adaptăm şi noi odată cu aceste schimbări fie că vrem fie că nu. Îmsă dacă nu vrem atunci nu avem decât să ne afundăm într-un colţ întunecat până ne vine ceasul să plecăm în cealaltă lume. Viaţa este prea scurtă pentru aţi mai permite luxul de a pierde timpul cu un dobitoc care nu te merită. Nu ştiu cât de bine mai înţeles însă dacă ai făcut-o sper că te-am ajutat. Iar pentru @Endoryus să nu crezi că dacă ai 14 ani nu poţi să înţelegi,, problemele sentimentale" ale oamenilor. Şi crede-mă cunosc,, oameni mari" cu alte cuvinte adulţi care nu au absolut nicio tangentă cu sentimentele şi sunt profunzi cam cât este o coajă de ou goală.Mai exact,, Nu barba face pe înţelept!"; ci creierul.
O zi plăcută să aveţi!
P.S.: Ca un ulitm sfat pe care ţi-l dau din experienţă şi cunoştinţă de cauză; nu merită să suferi după un idiot.
Frumos text.
Parerea mea este ca tipul de care vorbesti pare nesigur pe el insusi, daca in toata perioada asta de 4 luni, v-ati cunoscut secretele unul altuia, si ati petrecut mult timp impreuna, daca v-ati si sarutat, inseamna ca ceva sigur s-a intamplat in viata lui. Sa fi aparut o alta fata... sansele ar fi de 50%, dar ma indoiesc, poate a patit ceva, incearca sa vorbesti cu el, intreaba-l daca are vreo problema, caz in care ar trebui sa stie ca il poti ajuta, si ca ii esti alaturi la orice. Mult noroc!
Esti un om trecut prin citeva etape ale vietii te ai descris tu dar lasa sa te vada altii cum esti stii tu lauda de sine nu miroase a bine.Toti trecem prin mai multe etape bune si mai putin bune asta nu inseamna ca trebuie sa deznadajduim si sa disperam ce facem si unde sa ajungem sa lasam valurile vietii chiar daca s mai mari sau mai mici cu furtuni sa treaca ca cu calm si cu sensibilitatea pe care o manifestam vom invinge orice altfel vom fi contrariul la ce am zis eu toti trecem prin asa ceva.