Cel care e mai slab de inger si care se lasa mai repede influentat. Nu e o regula. Cel ce nu iubeste cu adevarat si se plictiseste mai repede.
Amandoi in egala masura.Nu conteaza care...conteaza ca tradeaza.
De ce tradeaza?
-De aia, inalta si bruneta cu ochii verzi!
Si femeia tradeaza de ala, inalt si blond cu ochii albastrii.
Pai pot trada atat barbatii cat si femeile.Depinde.Tradeaza pentru ca se plictisesc de partenerii lor.
Nu este o regula, depinde de personalitatea persoanei. In unele cazuri femeile, in alte cazuri barbatii. De ce? Repet pentru ca tin de personalitatea lor: ori se plictisesc prea repede si vor sa condimenteze putin relatia, ori pur si simplu nu le sta in fire sa fie fideli.
Ambii parteneri in egala masura pot trada intr-o relatie, nu este o regula care inseala primul, femeia sau barbatul! Depinde foarte mult si din ce cauze/motive se ajunge la tradare intr-un cuplu.
Egoistii si tampitii, care cred ca li se cuvine mult mai mult, in comparatie cu ceilalti. ei calca pe cadavre, pe sentimente, pe prietenii pentru a-si satisface egoul meschin si poftele neinfranate.asta se poate si fara sa inseli sau sa fii meschin.ma refer la tradarea in dragoste {sexuala]. intr-o relatie de afaceri, difera putin, dar in genere stii cum e? iubesc tradarea, dar urasc tradatorul.
Si femeile si barabatii in egala masura.numai ca barbatii dau impresia ca inseala mai mult prin faptul ca ei se lauda mult mai mult cu"noile lor cuceriri".
Depinde de ispita....barbatul nu poate tine chiar asa d bine piept unei ispite precum o face o femeie
Eu nu am tradat niciodata dar am fost tradata.In general, barbatul e mai tentat. E in firea lor sa cunoasca, sa experimenteze si sa se intrebe cum e si cu alta?
Andrei67y5 întreabă: