Ma enerveaza unele comentarii pe care le face irina petrea...in rest e faina.inveti ceva
Depinde, totusi nu toti parintii, sunt demodati.As zice ca, mai degraba sunt ingrijorati, pentru linistea si sanatatea copiilor...
Poate uneori mai exagereaza, dar nu cred c-o fac in mod intentionat.Insa consider ca totul este ceva fictiv legat de emisiune.
Eu urmaresc ...si stiu ca e regizata dar mie imi place
unele povesti sunt interesante :
Imi place mult emisiuneadar pacat ca este fictiune...care si restul de fapt.
Spun si ei la sfarsit ca e un pamflet... mie mi-a placut de baiatul ala caruia ii placea de Sanzianaprea tare. Oricum imi place emisiunea.
Mai mult imi place "Comanda la mine" de pe Antena 1.
La "Copii contra parinti" ma uitam anul trecut. Au fost cateva episoade care chiar mi-au placut ( primul, cu surorile emo si minimal, un episod cu o musulmanca, episodul cu rockerii Cezar si Mihai, etc ) dar si episoade care mi s-au parut cliseice. Insa cum spuneam - prefer "Comanda la mine" pentru ca inca nu mi s-a parut atat de fake. Plus ca Irina Petrea deja a devenit cam enervanta si face tot aceleasi comentarii.
E distractiva
Dar chiar daca e regizata in mare parte, si e dusa la extrem mi se pare educativa [ pentru parinti ]. Adica oamenii mari se iau cu problemele si nu mai vad problemele noastre, nu ne mai inteleg pana cand nu le zice cineva verde in fata care e prolema, si aici intra emisiunea si duce totul la extrem ca sa atraga atentia si sa inteleaga tot.