| Kate21 a întrebat:

Cine va place mai mult? Volturi sau Culleni? Faceti un top 10 cu personaje care va plac si unul cu cei care nu va plac. Mie imi place Volturi si am la cei care imi plac : 1.Alec 2.Caius 3.Aro 4. Jane 5.Renata 6.Heidi 7. Leah 8.Demetri 9. Felix 10. Jasper si acum cei care nu imi plac 1.Bella 2. Edward 3. Jacob 4.Alice 5.Charlie 6.Sam 7. Emily 8. Quil 9. Embry 10.Paul
Acum faceti si voi top 10 care va plac si la fel cu cei care nu va plac.

11 răspunsuri:
| Ana-Maria94 a răspuns:

Mie imi plac cei din familia Cullen:X1.Carlisle 2.Alice 3. Edward 4.Bella 5. Jasper 6. Emmet 7.Esme 8.Rosalie si care nu-mi place pai Volturi nu-i mai insir ca ii sti.si nu-mi m place de Jacob, Leah si restul lupilor in afara de 1 da nu stiu cum il cheama.big grin

| daniDeeDee a răspuns:

Exact asa cum spune @anonimaD big grin

| T30D0RA a răspuns:

Familia Cullen:
1. Edward
2. Emmett
3.Carlisle
4.Esme
5.Rosalie
6.Alice
7. Jasper

| roox a răspuns:

1.Alice
2.Rosalie
3. Jane
4.Carliste
5.Reneesme
5. Edward
6. Jasper
7.Esme
8. Ştefanlaughing
9.Aro
10. Emmett

| Jonsdottir a răspuns:

Ambele familii laughing
1.Carlisle
2. Edward
3.Jesper
4. Jane
5.Alice
6.Alec
7.Bella
8. Emmet
9. Jacob
10.Charlie

| alexalex_4797 a răspuns:

Cine sint astia?

| LuHan a răspuns (pentru alexalex_4797):

Are u kidding?! OMG dai pe Google daca nu-i stii..si nu raspunzi la o intrebare su o alta intrebare si mai ales daca nu stii despre ce este vorba!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi placlove struck cei din familia Cullen:*:*:X

1. Edward
2.Bella
3.Alice
4. Jasper
5.Carlisle
6.Esme
7. Emmett
8.Rosalie
9. Jacob
10.Charlie

Pwpaa:X:X:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Familia Cullen:
1. Edward
2.Bella
3. Emmet
4.Alice
5.Carlisle
6.Esme
8.Rosalie
Nu imi plac Volturi deloc si nu imi place nici de Jacob Black.Il urasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci in primul rand de ce il amestecati pe jacob ca nu face parte din nici o familie mentionata! nici mie nu imi place de jacob! team edward forever! deci : 1 EDWARD 2 emmet 3 alice 4 aro 5 rosalie 6 caius 7 esme 8carlisle 9 jane 10 jasper. si pe ultimul loc din toate personajele jacob! team edward

| LuHan a răspuns:

Hmm : Cullen-Edward, Bella, Alice, Jasper, Carlise, Emmet, Esme, Rosalie, Jane, Alec.Si pe toti ii iubesc! :X