Pai eu pe miley cyrus nu o suport...am alergie la ea
selena e o dulcica, am vazut si un film cu ea: A new cinderela story(parca) si mi-a placut de ea.
pe demi am vazut-o in camp rock si are o voce superba...nu am ce sa zic 10...chiar am descarcat niste melodii ale ei si le mai ascult cateodata
Si eu o aleg pe demi lovato. Ador cum canta, si imi place foarte mult si cum canta!
Adica vroiam sa zic ca imi place foarte mult si filmul.
" Si eu o aleg pe demi lovato. Ador cum canta, si imi place foarte mult si filmul!"
Mie imi place de miley cyrus desi nu am nici un motiv.sau poate pentru simplul fapt k imi place muzica ei...ma rog in schimb p selena gomez nu o suport(nu am nici un motiv intemeiat dar nu o suport...am vazut un episod din hannah montana cu ea si avea un rol fff naspha...si mi s-a parut antipatica.), sentiment reciproc pentru demi lovato(fiind prietena cea mai buna a selenei...si cum nici una nu o suporta pe miley...se subintelege...)
Eu o aleg pe Demi Lovato. Pt simplul motiv ca are o voce frumoasa si pentru ca imi place foarte mult cum joaca in film. Si pentru ca este o persoana draguta si in acelasi timp si foarte frumoasa.
Pe Demi Lovato bineinteles...am vazut-o in camp rock si canta foarte frumos, cu toate ca si Miley canta fain eu o prefer pe Demi
Dar eu stiti de la ce am alergie? de la toata "competitia asta stupida " MILEY / SELENA / DEMI... fiecare din ele au partea buna...cinta bine si asta e esentialul si nu viata lor personala ( ca stiu ca pentru unii asta e si motivul oricit nu ati nega asta...)
Nu sunt fana a nici una dintre ele ...insa ma atrag mai mult "p i e s e l e" ( si nu persoana lor ) lui Cyrus - The Climb e chiar faina...
Sincera sa fiu nu prea stiu multe de Selena Gomez sau Demi Lovato, dar imi place de Miley Cyrus pentru ca este draguta si imi place si cum canta foarte mult...Si atata timp cat Selena j Demi nu prea o suporta pe Miley... Mi se pare mai de treaba Miley Cyrus
Miley are gura cam mare si se plange deja de papparazzi.
Selena e dulce, desi daca intrati pe wambie.com vedeti stiri nu chiar asa de placute despre ea.
Eu zic ca demi lovata e ok...isi vede de munca ei.
Cu siguranta demi lovato... mi se pare cea mai '' normala''...miley e cam ciudata si totusi poarta o peruca blonda, desi ii sta super fara... iar selena ...nu stiu... e ciudata
Pai eu cred ca toate sunt de treaba mie personal imi place miley cyrus dar deexemplu sorei mele i place demi lovato dar eu nu ma cert si nu ma contrazic cu ea daca mie imi place ceva si ei altceva nu conteaza, inseamna ca amindoua sunt foarte bune.
Demi lovato nu e cea mai de treaba, desi e cea mai frumusica, selena gomez e si cea mai mica dintre ele, dar si ce mai de treaba, in schimb miley, are doar succes si atat, a si demi lovato a jucat in trei filme disney channle : sonny, camp rock si ila cu printese ea si selena, nu stiu cum se numeste
Ma enervez repede... dar trebuie sa spun ca toate sunt la fel... poate ca Selena are un rol urat si antipatic dar in realitate nu cred ca este asa, Miley este o cantareata deosebita ca si Selena, ca si Demi...Toate au partile lor bune si rele...cu siguranta daca ele ar sta toate undeva de vorba s-ar putea intelege f bine...pentru nici una dintre ele nu are suflet rau si se poate vedea asta...eu le plac pe toate trei...nu pot sa aleg intre ele
Clar Miley e cea mai tare si iti mai dau o stire va fi matusa! fratele ei trace este impreuna cu brenda song (london din zack and cody) si vor avea un copil impreuna... pls fundita
belieber4ever întreabă:
ioana_1322 întreabă:
Geo2969686 întreabă: