| rose2 a întrebat:

Cine vrea funda sa imi spuna cea mai tare gluma, banc ce o fi pe care exista. g; uma, bancul cel mai amuzant primeste funda!
astept sa imi trimite-ti cat mai multe!

3 răspunsuri:
| UTILIZATOR0 a răspuns:

Sa-ti iau familia in p**a la fel cum a luat vlad tepes oamenii in teapa

| WTFuck a răspuns:

1)La scoala bula invata despre teorie si practica...dar nu intelege prea bine si merge acasa la tata-su sa-i explice. tatal cand aude il ia si se duc la mama.
tatal:femeie daca ti-ar da unul 100 euro i-ai face sex oral?
mama:hai ma ca nu i-as face...cum asa ceva?
tatal:zi tu aici ca il ajutam pe copil la scoala!
mama:pai daca asa sta treaba bine...da...as face.
Tatal il ia pe bula si merg la sora-sa
tatal: na tu fata lui tata. daca ti-ar da unu 100 euro sa-i faci sex oral ai face?
fata:nu tata, doamne, cum asa?
tatal:hai tu zi ca il ajutam pe frate-tu la scoala
fata:pai da asa face.
Merg cei 2 si la bunica si exact acelasi raspuns. bula nelamurit in intreaba pe tata-su:
bula:pai si eu ce trebuie sa inteleg ca tot nu stiu
tatal:pai uite ma bula... TEORETIC noi ar trebui sa avem in casa 300 euro dar PRACTIC avem 3 c***e(parasute) laughing))
2)În avion, un domn şi o fetiţă. Domnul zice:
- Ce-ar fi să stăm de vorbă? Se pare că timpul trece mai repede conversând.
- Bine, zice fetiţa închizând cartea pe care abia o deschisese. Despre ce aţi dori să vorbim?
- Păi, zice domnul, o temă interesantă ar fi despre fizica atomică, nu crezi? si surâde superior.
- De acord, dar întâi vreau să vă întreb ceva: O vacă, un cal şi o oaie mănâncă acelaşi lucru - iarba, dar oaia excretă nişte biluţe, vaca o plăcintă iar calul nişte mingi uscate. Cum vă explicaţi fenomenul?
- Habar n-am, zice domnul, minunându-se de inteligenţa fetiţei.
- Atunci cum vreţi să vorbim de fizica atomică dacă nici despre **** nu ştiţi nimic? laughing))

| stef_6384 a răspuns:

Traian Băsescu: "Am luat Bac-ul cu 7, 50".
E mai greu să copiezi când nu vezi bine cu un ochi.

Una, indragostita, compune noaptea un SMS iubitului:
- "Iubitule, daca dormi, trimite-mi visurile tale. Daca razi, trimite-mi zambetul tau. Daca plangi, trimite-mi lacrimile tale!"
Raspunsul nu intarzie:
- "Iubita mea. Ma cac. Ce sa-ti trimit?"

Seara pe o bancă în parc, un băiat şi o fată. Tipul îi atinge în permamenţă spatele. În cele din urmă ea întreabă:
- Ce faci?
- Caut sânii.
- Sânii sunt în faţa!
- Acolo am căutat deja.