| anonima5682651 a întrebat:

Cine vrea o funda sa spuna cele mai trasnite lucruri pe care le-a facut! Funda!love struck

Răspuns Câştigător
| Gumiix a răspuns:

I-am spus mamei ca sunt insarcinata. (dar nu eram voiam doar sa-i vad reactia) rolling on the floor

Am batut niste cuie mici in creta ca sa scartaie cand profii scriu cu ea pe tabla. (a functionat rolling on the floor )

I-am taiat la fratemeu pantalonii preferati pentru ca mi-a rupt un poster.

Am inundat baia. -.- ( asta chiar a fost din greseala laughing )

Am mers cu niste colege, noaptea pe la 2, pe strada imbracate in fuste scurte, cu tocuri etc. si s-a oprit o masina langa noi. rolling on the floor app am luat-o la fuga. laughing

Mneah. sunt multe. laughing

2 răspunsuri:
| aleCsandrra a răspuns:

laughing. Hmm, sper sa nu vada mama! Deci pai am fugit de-acasa laughing, m-am reintors. Am fost la ciric fara ca parintii mei sa stie si am venit a 2-a zi dimineata laughing. Am sarit de pe un bloc si mi-am rut mana. Am baut si am ajuns acasa manga laughing. Am facut multe.

| WhatMeanLove a răspuns:

-am baut vin acum un an de m-am imbatat
-am parfumat toata casa cu parfumul scump al mamei, explicatie:sa miroasa bine
-n-am raspuns la telefon cand m-au sunat parintii, apoi o raspuns o colega de-a mea, sa auzi vocea lor:ce ai facut cu raluca?
-odata m-am prefacut ca plec de acasa, de fapt mersesem in pod, si parintii mei s-au dus sa ma caute, blah blah, au cautat aproape in tot satul, sa
vezi numai cand m-au vazut in pod, domnisorico, esti pedepsita o saptamana fara calculator(vezi sa nu)
-s-au cand m-am enervat pe parinti de le-am pus sare in aparatul de cafea, ec ec, sarat
-