Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 25 Martie 2025 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Pot circula cu mașina daca Anca n-am certificatul schimbat pe numele meu și este tot pe numele la vechiul proprietar
Cum scap de molii? am dat un raid întreg acum 2 luni și văd ca iar e plin de găuri
Hei! pentru putin context parintii mei au fost divortati pentru aproape trei ani pana la decesul mamei din ianuarie. Ei aveau tutela comuna. Acum locuiesc la doua persoane apropiate tatalui meu, dar nu...? (mai mult)
Hei! pentru putin context, am aproape 16 ani, parintii mei au fost divortati pentru aproape 2 ani dar nu mai erau in termeni buni de 8, pana anul acesta in ianuarie cand mama a decedat. Mi s au intamplat...? (mai mult)
Buna, doresc un sfat daca ati putea sa ma ajutati. Am multe probleme si as vrea sa mor cat mai repede, dar nu stiu, mă înspaimanta gandul acesta…
Salut! Sunt minor si vreau sa imi cumpar plasturi de nicotina.Se vand asa ceva minorilor fara reteta?(Am TOC si sunt foarte stresat dar nu vreau sa ma apuc de fumat deoarece este foarte toxic
Deci vă rog eu mult să mă ajutați ca sunt în ceață rău. Am cunoscut un băiat de mai bine de 5 luni și am tot vorbit, am glumit și toate cele, dar au fost niște gesturi care mă bagă în ...? (mai mult)
Stie cineva la cate absente nu se poate încheia media acum daca nu sunt semestre si sunt module? Nu de alta dar am 43 la romana si cam lfl la mate:))
Ok, nu știam ca am sa vorbesc despre asta dar nu mai pot, am nevoie de sfaturi, am aproape 16 ani (sunt fata) și am sânul drept mai mare și cel stâng mai mic, m- am interesat cică e normal și...? (mai mult)
Salut TPU! Stie cineva sau ma poate ajuta cineva sa găsesc snusuri de 43mg in Cluj/Floresti? Nu contează marca. De preferat nefolosite.
Ce parere aveti de noua reclama de la kfc? Adica de ce credeti ca au facut reclama asta? Ca sa ne spuna cum ca carnea de acolo e din carne de om sau?:) Ce e cu reclama aia..? Oricum eu zic ca cel mai bine...? (mai mult)
Buna seara. Ce remedii aveți pentru transpirație excesivă la subraț și in palme?! Sa nu aud de perspirex, ca am cumpărat și tot nu m- a ajutat deloc… Multumesc! Fac dus zilnic apropo, dar transpir...? (mai mult)
Iubitul meu major mi-a cerut poze cu mine nud. Eu i-am trimis, pozele au fost publicate la școală dar nu de el, el ce poate păți?
(Doar cei din Onesti) Salut TPU! Am o intrebare importanta pentru viitorul meu: Recomandati liceul Grigore Moisil? Daca da, imi puteti spune cum este atmosfera, profesorii, si colegii din clasa? Am auzit...? (mai mult)
Hei TPU, am 14 ani si mi- am facut un iubit care are 18 ani. Parintii nu stiu si iubitul meu imi tot spune sa facem dragoste si pana la urma m- a convins si am facut, credeti ca e gresit? Eu nu mai sunt...? (mai mult)
De unde fac rost de păpuși monster high g1 mai ieftine?
Conteaza sa ai masina daca ai iubita sau daca vrei sa-ti faci iubita?
Cum imi conving parintii sa ma lase cu geanta la liceu?
De ce majoritatea lumii spune în general ai o prietenă/prieten și nu direct ai un iubit/iubită? Prietenul de obicei e ăla cu care decât ieși, vă vedeți rar etc și iubitul e direct că mna. sărituri,...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 11 a, voiam sa intreb ce argumente sa le aduc parintilor sa ma lase sa merg cu geanta in loc de ghiozdan cand am ore mai usoare (nu necesita caiet) sau am zile scurte!
Buna Cu ce ma ajuta atestatul de clasa a 12 a? Sunt pe muzica sectia teoretica si nu vreau sa continui cu muzica, vreau sa dau la academia de politie sau la campina Are ceva daca nu vreau sa dau...? (mai mult)
Hey. Sunt clasa a 12a și se apropie examenul de BAC. Eu am probleme mari cu matematica și nu știu dacă o sa îl iau, mi- a spus și doamna de mate ca nu o sa promovez examenul de BAC la mate. Colegii...? (mai mult)
Media de bac se rotunjește sau rămâne aceiași? Spre exemplu dacă iau 6.50 se consideră 7?
Care este programul la McDonald's ca lucrator sub 18 ani? La ce salariu ma pot astepta daca fac toate orele? Pot fi voluntar la o asociatie si lucrator la mcdonald's in acelasi timp?
Care este programul de lucru la McDonald's care muncitor sub 18 ani? Care este salariul la care ar trebui sa ma astept daca imi indeplinesc toate orele? Pot fi voluntar la o asociatie/organizatie si lucrator...? (mai mult)
Salut! deci am o problema la Acola școală am niște colegi care nu pot sa ma exprim în cuvinte cât de handicapați îs deci nu știu ce sa fac ma înjura fac glume foarte proaste și Diriginta este...? (mai mult)
Elevi de a opta: voi cum v-ați descurcat la Simulare? :D Și cum ați reacționat când ați văzut că a picat liricul?
Nu sunt bun de nimic. Încerc într- una ani și ani de zile. Nu văd absolut nimic în mine. Toată lumea zice că sunt bun de ceva. Toată lumea zice că nu sunt bine. Ba handicapat. Ba nebun. Ba prost...? (mai mult)
Dunhill signature black, dunhill finecut prime blend, sau dunhill albastru? Le a incercat cineva pe toate? Eram curioasa care sunt cele mai bune ???? am incercat cele albastre, dar nu mi se par tari...? (mai mult)
Vorbesc cu o fata pe Instagram de 2 saptamani iar maine ne-am propus sa ne întâlnim, am nevoie de niste sfaturi pentru mine pentru a face sa iasă întâlnirea cat mai perfectă.
Bună TPU am nevoie de ajutor, eu acum sunt al 2 le- a an de liceu în Italia și de la anul vreau să continui în România, știe careva ce îmi trebuie să duc, sau ce acte trebuie să scot și să...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti, cum va simtiti voi cand aveti o iubita? Gen cum e sa ai iubita?
Salutare! Am o poveste destul de interesantă de împărtășit. Adevărul este că nu prea știu dacă am făcut ceva greșit, intențiile mele au fost bune (da, da, drumul spre iad este pavat cu intenții...? (mai mult)
Salutare TPU! Am o mare problema si nu stiu ce sa fac. Va rog sa fiti sinceri! In prezent am 14(fac 15 ani in curand) si sunt genul de persoana care e foarte sensibila. Am multe fobii printre care si frica...? (mai mult)
Sunt adolescent si imi doresc sa fac bani, sunt dispus sa fac logo uri pe 10 lei (2 euro) cu trimitere pe PaySafe, ca sa pot sa imi cumpar un joc pe care il doresc mama neavand bani. Nu dau teapa deci...? (mai mult)
Daca am 16 ani pana la ce ora credeți ca e in regula sa ma lase părinții pe afara seara? Tin sa menționez ca de obicei ies pe la orele 18- 19 si ca ei imi au locația mereu si- mi cunosc grupul de ...? (mai mult)
Saluuut TPU. Plac un baiat si totusi simt ca si el ma place; dar nu sunt sigura; cand ne mai intalnim la competitii (avem sport comun) se uita la mine destul de des, ba chiar lucrasem cu el in cantonamente...? (mai mult)
Nu mai suport, nu stiu ce să mai fac! Sunt impreuna cu un baiat de 3 luni si e obsedat efectiv să vorbim pe apel in fiecare zi, mereu mă suna apel pe Instagram, daca vede ca nu raspund insistă,...? (mai mult)
Salut, am 15 ani și câteva luni am 56 kg și nu am mai crescut mănânc echilibrat și sănătos practic și exerciții fizice care ajuta la înălțime, dar nu am mai crescut! Mai pot creste? Părinții...? (mai mult)
Salut, Am trimis cerere pentru alocatie de 18+ de 2 ori, o data nu a mai mers iban ul si dupa am trimis cu iban bun si am primit alocatia pe luna martie de 2 ori, o data pe 7 pe card si dupa prin posta,...? (mai mult)
Parere Scoala Centrala din Bucuresti? Sunt profesorii stricti la machiaje si lucruri de genul? Colectivul cum e?
Pareri despre noua medicina germanica?
Salut TPU inceput sa imi cada parul din noiembrie sunt baiat am 16 ani si a inceput cam din noiembrie sa imi cada foarte mult par toata lumea imi zice ca chelesc dar eu in familie n- am pe nimeni cu chelie...? (mai mult)
Buna, azi am facut o, dupa a inceput sa ma doara burta ca si cum mi ar veni menstruatia, insa aceasta mi- a trecut acum o saptamana jumate, ma doare si capul putin, stie cineva de la ce e, multumesc...? (mai mult)
Mie îmi creste greu barba mai ales pe părțile fetei. Îi stă bine așa unui băiat de 18 ani?
Hey, am împlinit nu demult 18 ani dar încă sunt timid rău, adică depinde de situație de moment dar am momente când dacă sunt într- un grup de discuție și spun ceva scurt imediat ma intimidez...? (mai mult)
Ce părere aveți de băieți care fac l@ba?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Mihaiescu1987 întreabă:
Elena1995elenaelena întreabă:
Mihail01Johan întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem