Da poti sa stii ca lasa-ne !
Of Doamne cine o may inventat-o si pe asta...
Cine este miley cyrus? Am mai intrebat si mi s`a votat raspunsul cu stupid (cum probabil va fi votat si acum), iar eu tot nu am aflat cine e fatuca asta... Un fel de monica columbeanu?
Xibalba, e o pustoaica de 16 ani, actrita principala intr-un serial pentru copii si adolescenti cu retard, care, propulsata de taica-su, un cantaret bunicel de country, a crezut ca are si talent muzical si a inceput sa raga. Si iata, fenomenul mondial Miley Cyrus/Hannah Montana (asta fiind numele din film). Mai nou se dezbraca pe scena si danseaza la bara, ca sa arate ca " nu mai e o fetita cuminte".
Psiholoaga, ce face Mylei Syrus asta? Rage? Deci nu mi s-a parut cind am zis ca are bot de magaritza Da nu-i de mirare ca tac-su a propulsat-o in muzica si film, pai poate mai stii de Beverly Hills, 90210 si Tori Spelling, fata lui Aaron Spelling, mare vedeta fara talent si frumoasa de-ti krapa televizorul cind apare ea
Eu nu înțeleg care e treaba cu bâza asta, ei/lui îi place mult această cântăreață, care este problema voastră? Dacă cineva s-ar lega de interpretul vostru preferat, v-ar plăcea? Nu cred. Așa că lăsați omul să își expună peărerea, că nu vă afectează cu nimic.
Eu sunt fan miley cyrus si se pare ca sunt singurul de pe aici.Va respect parerile oricum, fiecare cu preferintele lui. Mie mi se pare foarte talentata si ascult cu mare placere muzica ei...
Este chiar foarte tare cel mai tare cantaret de muzica pop din lume a doua pentru ca mai este michael jackson dar gandeste-te ca esti a doua acum ca michael jackson a murit tu esti preferata mea vreau sa fiu si eu in club dar eu sunt din romania daca vrei sa vorbim pe mess despre club numai sa-ti ei un translator si sa raspunzi numai yes la fiecare intrebare de-a mea adresa mea de mess e bogdanz1999@yahoo.com
Daca vreti sa stiti Miley Cyrus e cea mai tare adolescenta e si cantareata si actrita asa ca terminati cu jicnirile si oricum sunteti cam nesimititi sa zici asa ceva.Si aia din Twilight ce sunt daca cand te uiti la ea iti crapa televizor? Demoni, pai si asa sunt, aia chiar merita sa-i jigniti.
danutzamiley2000 întreabă:
daddy întreabă:
Narcysa întreabă: