| simonica57 a întrebat:

Cine vrea sa se sinucida din cauza parintilor?

Răspuns Câştigător
| Ra2wY a răspuns:

Nu cred ca un om intreg la minte ar face asta, de ce te-ai sinucide?

7 răspunsuri:
| Lullly a răspuns:

Doamne fereste!
Eu niciodata,imi iubesc parintii!
Ar trebui sa renunti la acest gand si sa incerci sa vorbesti cu parintii tai! E foarte important, sunt sigura ca te vor intelege daca vorbiti sincerihappy
Si inca odata, renunta la acest gand! Nu merita si e o prostie ceea ce vrei sa faci.

| ChocaholicBi a răspuns:

Buna! Cum sa te sinucizi din cauza parintilor! Ei ti-au dat viata si for ce e mai bun pentru tine. Asa ca nu mai umple TPU de intrebari stupide si sinucide-te daca asta vrei ( daca te siucizi ajungi in iad ). Pa straight face

| Cucutza a răspuns:

Omg! Ce-ti veni omulerolling on the floor? Nu spun ca sunt eu nu stiu ce bisericoasa, dar sa-ti iei viata e intr-adevar un pacat straight facesi mai ales cu motivul asta...

| WhiteWolf7 a răspuns:

Cine nu? Glumeam ma stati linistiti.E cea mai mare idiotenie pe care am citit-o pe site-ul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

POTOLEA. chiar asa vrei sa.ti chinui parintii? nu te gandesti cat ar suferi din cauza asta?! sau viata ta e bazata numai pe parinti? ai pe putin 3 motive pentru care nu merita sa te sinucizi :
1. prietenii.
2. iubitul / iubita
3. viitorul. ai o viata inainte.

probleme cu parintii vin si pleaca, dar viata PLEACA. si nu se mai intoarce (:. Think positive!

ceauu. :*

| Mady5Stars a răspuns:

E na? dar stii ca oricare ar fi conflictul cu parintii cam in 99% din cazuri ei au dreptate? probabil vrei sa faci o prostie si ei nu te lasa...inseamna ca ai pariti carora le pasa de tine si tu le scoti peri albi cu gandurile tale sinucigase! RUSINE!

| simonica57 explică:

Nu vreau sa ma omor din cauza parintilor doamne fereste dar nu stiam ce intrebare sa mai pun