Si eu abia astept sa termin generala[tot cls a8a.]La mine in clasa e cam aceeasi situatie, daca se afla ca unui coleg ii place de cineva incep sa rada si sa faca misto.Copii prosti n-ai ce sa le ceri.In orice caz, mai sunt cateva luni si am scapat
Aualeo... din cate imi spui tu mie cred ca suntem in aceeasi clasa. Serios acum sunt in aceeasi situatie, ce sa facem tocmai azi m-am certat cu unii din clasa si mi-am propus sa ii ignor pe toti...
Eu am terminat scoala generala de 3 ani. Aveam colegi buni in clasa nu aveam de ce sa ma plang, in schimb la liceu am dat de unii FFF prosti. Nu-ti dori sa scapi de rau...ca poti sa dai de unul mai mare!
Asa ziceam si eu de scoala generala, ca m-am saturat, nu-mi suport colegii dar dupa un an din liceu as da orice sa ma intorc in generala.Este altceva sa cunosti niste oameni de 8 ani si dintr-o data sa pleci sa intalnesti alti 25 de oameni noi cu care timp de 4 ani trebuie sa realizezi o relatie, poate de prietenie.Si tie sigur o sa-ti fie dor de generala.