| JustMe47 a întrebat:

Cine vrea sa termine scoala generala? M-am saturat de colegii aia prosti si... De ex unui coleg ii placea de o fata din cls. Toti prostii ( majoritatea ) radea ca prostii straight face! Acum ce. sa ne fie frica sau rusine sa ne indragostim? e normal (cls a 8 a ).

Răspuns Câştigător
| Miina a răspuns:

Si eu abia astept sa termin generala[tot cls a8a.]La mine in clasa e cam aceeasi situatie, daca se afla ca unui coleg ii place de cineva incep sa rada si sa faca misto.Copii prosti n-ai ce sa le ceri.In orice caz, mai sunt cateva luni si am scapathappy

3 răspunsuri:
| adelaadelaadela a răspuns:

Aualeo... din cate imi spui tu mie cred ca suntem in aceeasi clasalaughing. Serios acum sunt in aceeasi situatie, ce sa facem tocmai azi m-am certat cu unii din clasa si mi-am propus sa ii ignor pe toti...

| DEICIDE2 a răspuns:

Eu am terminat scoala generala de 3 ani. Aveam colegi buni in clasa nu aveam de ce sa ma plang, in schimb la liceu am dat de unii FFF prosti. Nu-ti dori sa scapi de rau...ca poti sa dai de unul mai mare!

| Mihai201200 a răspuns:

Asa ziceam si eu de scoala generala, ca m-am saturat, nu-mi suport colegii dar dupa un an din liceu as da orice sa ma intorc in generala.Este altceva sa cunosti niste oameni de 8 ani si dintr-o data sa pleci sa intalnesti alti 25 de oameni noi cu care timp de 4 ani trebuie sa realizezi o relatie, poate de prietenie.Si tie sigur o sa-ti fie dor de generala.