Mie mi-ar placea sa castige Adrian Tutu sau cel din Ploiesti Dinu Valentin parca. Amandoi mi-au placut si sper sa castige
Eu vreau ca Adrian sa castige deoarece este un baiat bun si sincer si chiar merita sa castige el concursul. Desi i-a murit parintii el a avut curajul sa mearga mai departe, nu s-a dat batut niciodata si il admir foarte mult.El este unul din putinele persoane care chiar au talent in adevaratul sens al cuvantului si cred ca este o persoana extraordinara din punctul meu de vedere.Eu l-am votat si sper sa castige deoarece el este un exemplu pentru noi toti el a demonstrat tuturor ca "Romanii au talent".
Era un pustiulica care facea beatbox. adica pustiu a invatat 2 ani de pe youtube. si cam are talent. jos palaria. si mai era un nenea de zicea ca a facut facultatea de medicina si s-a lasat. a interpretat o arie de opera. ceva de genu nu le stiu numele
Barmanul ala mama ce dragut e si ce numar frumos a avut asta-seara. Si Valentin si Rebbeca cam ei sunt preferatii... oooo si Ballance superi tari si fetele Cristina si... nu mai stiu cum o cheama. Abia astept finala sunt tot draguti si talentati. :X
Geo2969686 întreabă: