Daca am sti ce gandesc cu adevarat si adevaratul caracter al candidatilor la presedentie ar fi foarte usor... dar cum toti ne asalteaza cu minciuni sau promisiuni pe care nu le pot onora...chiar ca nu stiu sa-ti raspund la intrebare...si sincer, la viata politica de azi din Romania, cred ca este cea mai grea intrebare! As dori un presedinte onest, deschis, fara apartenenta politica (ceea ce este cam greu...nu are sustinere!, comunicativ si mai presus de toate sa fie pregatit sa lupte pentru acest popor, sa-l scoata din mizeria existenta, sa curete Romania de talharii de orice fel si sa stabileasca linistea si demnitatea romanilor!
Ce-l iubiti mai asa pe Geoana? Va da si voua cate-o galeata sa-l votati? Bine spune @AnotherGirl, o sa va treziti voi.
Si de ce Oprescu? Ca e doctor? Pai ia ganditi-va al cui doctor este? Al lui Iliescu...
@sabyna, deja intram in lucruri care ne sunt necunoscute. Basescu poate ca a vrut, dar n-a avut cu cine. De ce tin PSD-isti mortis sa-l aduca prim-ministru pe Johannis? Ca e de-al lor.
Chiar e un afis maree in care apare Basescu si spune "Nu va fi cum vor ei! " ( cam asa )
Traian Basescu =presedinte, Boc =prim-ministru, Blaga= ministru interne, cei trei B, bici, bulau si belea pentru parlamentari.
Obama ar fi ideal. Mai stiti bancul ala vechi: Sa declaram razboi americanilor, dupa care sa ne predam. Ar fi o solutie!
Urmatorul presedinte o sa fie din popor, care o sa scoata tara din mezeria asta creata de parveniti.Traiasca noul presedinte!
DAca as face un sondaj cel mai bun candidat ar fi Oprescu si Antonescu(sa pastram traditia cu escu). Apoi ar venii Geoana si unguru ala(nu imi vine in minte numele). Asta a fost clasa mai acceptabila.Acum urmeaza clasa tembela:Basescu si Becalii.Si nu in ultimul rand, clasa total cretina:Vadim Corneliu.Il urasc din toata inima pe acel ipocrit.Si casa nu imi vina aici sa il injur:Votati Antonesc si Oprescu!
Tatal meu Nu, acum serios, chiar tatal meu, pentru ca mereu e interesat de politica si e foarte inteligent
Crin antonescu pentru. ca atunci cand au guvernat si liberalii am primit mariri de salar, tichete cadou, sporuri...
Tataia din groapa, oricare dintre cei doi, oricum ambii-s morti, la fel cum e tara asta, pe zi ce trece se apropie de groapa. La ce sa aleg un alt rupt de interese? Da-i dracu de fomisti! La groapa cu ei, ai ca aduc lopata sa le dau in cap si sa-i astup.
Eu sincer as vrea crin antonescu...sau oricare altul numai sa nu mai fie gogomanu la de basescu...Si Va Zic NU VOTATI BASESCU...nu ati vazut ca nu are habar de tara...rade la orice vorba wsm de el.
Niciunul...toti sunt numai dupa luat. Acum promit o groaza iar maine uita de unde au plecat si ce trebuiau sa faca.
Remus Cernea. Pentru ca ne-am saturat de toti indivizii imbracati la 4 ace, care promit, promit si nu fac altceva decat sa isi imbunatateasca situatia lor!