Daca am sti ce gandesc cu adevarat si adevaratul caracter al candidatilor la presedentie ar fi foarte usor... dar cum toti ne asalteaza cu minciuni sau promisiuni pe care nu le pot onora...chiar ca nu stiu sa-ti raspund la intrebare...si sincer, la viata politica de azi din Romania, cred ca este cea mai grea intrebare! As dori un presedinte onest, deschis, fara apartenenta politica (ceea ce este cam greu...nu are sustinere!, comunicativ si mai presus de toate sa fie pregatit sa lupte pentru acest popor, sa-l scoata din mizeria existenta, sa curete Romania de talharii de orice fel si sa stabileasca linistea si demnitatea romanilor!
In mod cert tipul asta: http://www.youtube.com/watch?v=wKAa4MVdhwY E singurul care face campanie fara buget!
Basescu este cel mai bun decat antonescu (un depravat) oprescu(prost de pute), geoana (se crede mare si tare ) becali ( cioban) vadim(comunist) cel mai bun e base.
Eu sincer as vrea crin antonescu...sau oricare altul numai sa nu mai fie gogomanu la de basescu...Si Va Zic NU VOTATI BASESCU...nu ati vazut ca nu are habar de tara...rade la orice vorba wsm de el.