anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine vreti sa fie urmatorul presedinte?

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Daca am sti ce gandesc cu adevarat si adevaratul caracter al candidatilor la presedentie ar fi foarte usor... dar cum toti ne asalteaza cu minciuni sau promisiuni pe care nu le pot onora...chiar ca nu stiu sa-ti raspund la intrebare...si sincer, la viata politica de azi din Romania, cred ca este cea mai grea intrebare! As dori un presedinte onest, deschis, fara apartenenta politica (ceea ce este cam greu...nu are sustinere!, comunicativ si mai presus de toate sa fie pregatit sa lupte pentru acest popor, sa-l scoata din mizeria existenta, sa curete Romania de talharii de orice fel si sa stabileasca linistea si demnitatea romanilor!

71 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Basescu este cel mai potrivit, asta sa moara de necaz nesimtitii aia de la Realitatea, care isi iau salariile din banii de la FNI si mai incearca sa si manipuleze.Sa le fie rusine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Basescu... e singurul ca re se bate cu ei cu comunistii care au facut din Romania o tara de ****. Nu vedeti ca toti(politicieni) sunt impotriva lui, de ce credeti? pentru ca tin ei la Romania sau pentru ca Basescu nu le da libertatea de a fura

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crin antonescu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In mod cert tipul asta: http://www.youtube.com/watch?v=wKAa4MVdhwY E singurul care face campanie fara buget!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Corneliu vadim tudor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Basescu

| Kinezuu a răspuns:

Geoana ne-am saturat de astia care se termina in escu laughing

| Sebastian_1355 a răspuns:

Vadim Tudor

| stefy14 a răspuns:

Basescu este cel mai bun decat antonescu (un depravat) oprescu(prost de pute), geoana (se crede mare si tare ) becali ( cioban) vadim(comunist) cel mai bun e base.

| david_6080 a răspuns:

Eu sincer as vrea crin antonescu...sau oricare altul numai sa nu mai fie gogomanu la de basescu...Si Va Zic NU VOTATI BASESCU...nu ati vazut ca nu are habar de tara...rade la orice vorba wsm de el.

| manu03 a răspuns:

Traian Basescu!

| diegis a răspuns:

Adolf Hitler reloaded

Întrebări similare